Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / «Ο Πύργος με τις Λιβελούλες» της Γιώτας Τριανταφύλλου
PLUS

«Ο Πύργος με τις Λιβελούλες» της Γιώτας Τριανταφύλλου

Πρόκειται για ένα βιβλίο που αξίζει να διαβαστεί από όσους αναζητούν μια λογοτεχνική εμπειρία γεμάτη έντονα συναισθήματα και σκέψεις.

Η συγγραφέας Γιώτα Τριανταφύλλου, με το νέο της βιβλίο «Ο Πύργος με τις Λιβελούλες», καταθέτει μια βαθιά συναισθηματική και στοχαστική αφήγηση που αγγίζει τις πιο ευαίσθητες χορδές της ανθρώπινης ψυχής. Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «ΚΑΚΤΟΣ» και από την πρώτη σελίδα του καταφέρνει να τραβήξει τον αναγνώστη σε ένα γοητευτικό «ταξίδι» αυτογνωσίας και εσωτερικής αναζήτησης. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τέσσερις κεντρικούς χαρακτήρες: τη Δανάη, τον Παναγιώτη, τον Μάνο και τον Αλέξανδρο. Μέσα από τις ζωές τους, η Τριανταφύλλου αναλύει τα μονοπάτια που επιλέγουμε, τις σχέσεις που δημιουργούμε και τα πιστεύω που υπερασπιζόμαστε. Κάθε χαρακτήρας αντιπροσωπεύει διαφορετικές πλευρές της ανθρώπινης ύπαρξης, άλλοτε θύτης και άλλοτε θύμα, προσπαθώντας να ορίσει τη δική του ζωή. Όταν οι δρόμοι που διαλέγουμε δεν μας οδηγούν εκεί που θέλουμε, ο «πύργος με τις λιβελούλες» γίνεται το σημείο αναφοράς για την ανακούφιση των εσωτερικών μας ανησυχιών.

Η γραφή της Τριανταφύλλου συνδυάζει λυρικότητα και φιλοσοφικό βάθος, και «ισορροπεί» αρμονικά μεταξύ συναισθήματος και σκέψης. Ο πύργος με τις λιβελούλες δεν είναι μόνο ένα σημείο διαφυγής, αλλά και ένας συμβολικός τόπος που αναδεικνύει την ανάγκη για εσωτερική γαλήνη και αυτοαποδοχή.

Η Γιώτα Τριανταφύλλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971 και ζει στη Λαμία, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Με μακρά ενασχόληση με τα κοινά και αγάπη για την ποίηση και τη λογοτεχνία, η συγγραφέας καταφέρνει να μεταφέρει τη δική της αλήθεια και ελευθερία μέσω του έργου της. Η παρουσία του συναισθήματος είναι κυρίαρχη στο έργο της, προσφέροντας στους αναγνώστες μια λυτρωτική εμπειρία.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που αξίζει να διαβαστεί από όσους αναζητούν μια λογοτεχνική εμπειρία γεμάτη έντονα συναισθήματα και σκέψεις. Θα το βρείτε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις