Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης – Πετρούλια: “Πρώτη φορά κάποιος μπαίνει σε θεσμικό όργανο από το οποίο διεγράφη”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης – Πετρούλια: “Πρώτη φορά κάποιος μπαίνει σε θεσμικό όργανο από το οποίο διεγράφη”

Τι λένε γαλάζια στελέχη

Με δηκτικό τρόπο σχολιάζουν στελέχη της ΝΔ την παρουσία του Παύλου Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διαγραφή του. Πρώτη φορά βλέπουμε κάποιον να μπαίνει μέσα σε θεσμικό όργανο από το οποίο έχει διαγραφεί, σχολίαζαν στελέχη της ΝΔ μετά το επεισόδιο με τον Παύλο Πολάκη. Ίσως το γεγονός το ότι ο Κασσελάκης δεν είπε λέξη για αυτό στην ομιλία του, να επιβεβαιώνει γιατί έγινε έτσι, τόνιζαν στελέχη της ΝΔ μετά τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη, για την οποία στάθηκε αφορμή περιστατικό μπούλινγκ κατά συνεργάτιδος του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Νωρίτερα, ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε επί προσωπικού στη συνεργάτη του Άδωνι Γεωργιάδη, λέγοντας «μην στρίβετε τη μούρη σας, κυρία μας. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό» και προκαλώντας την αντίδραση της Αθηνάς Λινού και άλλων βουλευτών, του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη, αλλά και του προέδρου της Βουλής κ. Τασούλα. Λίγη ώρα αργότερα, ανακοινώθηκε πως ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Παύλος Πολάκης, ωστόσο, συνέχισε στο ίδιο ύφος, αμετανόητος, πηγαίνοντας στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και λέγοντας ότι θα το ξαναέκανε. Αργότερα, σε ομιλία του, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έκανε αναφορά στο περιστατικό και στη διαγραφή του Παύλου Πολάκη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις