Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τυχερά ζώδια Αυγούστου 2024: Νέοι έρωτες και επαγγελματικές ευκαιρίες
PLUS

Τυχερά ζώδια Αυγούστου 2024: Νέοι έρωτες και επαγγελματικές ευκαιρίες

Τα 3 τυχερά ζώδια του Αυγούστου -Νέοι έρωτες και επαγγελματικές ευκαιρίες

Η εποχή του Λέοντα ως αστρολογικός μήνας που τροφοδοτείται από τον Ήλιο, έχει ξεκινήσει από τις 22 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 22 Αυγούστου, παρακινώντας λίγο πολύ όλα τα ζώδια να διασκεδάσουν στο έπακρο, να είναι αυθεντικά και τολμηρά. Όπως διαβάζουμε στο thethoughtcatalogs, το σύμπαν ευθυγραμμίζεται με τρόπο που φέρνει ένα κύμα τύχης και ευτυχίας σε ορισμένα ζώδια. Καθώς λοιπόν τα ουράνια σώματα μετατοπίζονται τρία ζώδια πρόκειται να βιώσουν έναν μήνα γεμάτο ευκαιρίες, χαρά και θετική ενέργεια. Ο λόγος για το Λέων, τον Τοξότη και τον Κριό.

Τα 3 τυχερά ζώδια του Αυγούστου

Τοξότης

Ο περιπετειώδης Τοξότης, είναι ένα από τα τυχερά ζώδια του Αυγούστου. Με τον Δία, τον κυβερνήτη πλανήτη σας να στέλνει θετικά vibes στο δρόμο σας, θα διαπιστώσετε ότι η φυσική αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός σας είναι στο κόκκινο.

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι ή μια περιπέτεια, τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να το κάνετε. Μπορεί να βρεθείτε να ανακαλύπτετε νέους πολιτισμούς, να συναντάτε νέους ανθρώπους και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Στον επαγγελματικό τομέα, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης. Αγκαλιάσετε αυτές τις νέες ευκαιρίες με θάρρος και εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας.

Κριός

Ο Κριός, φλογερός και αποφασισμένος, πρόκειται να βιώσει έναν μήνα δυναμικής ενέργειας και τύχης. Ο Άρης, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ενεργοποιεί το ζώδιό σας, δίνοντάς σας την ώθηση και τη φιλοδοξία να πετύχετε τους στόχους σας με σθένος.

Θα διαπιστώσετε επίσης ότι οι προσπάθειές σας αναγνωρίζονται και ανταμείβονται. Είτε πρόκειται για μια προαγωγή στην εργασία, ένα επιτυχημένο project ή ένα προσωπικό επίτευγμα, οι κόποι σας επιτέλους θα ανταμειφθούν. Στην αγάπη, η παθιασμένη φύση σας τονίζεται και θα προσελκύσετε νέες ρομαντικές προοπτικές. Οικονομικά, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εστιάσετε στους στόχους σας και να κάνετε στρατηγικές κινήσεις για να εξασφαλίσετε το μέλλον σας.

Λέων

Ο Αύγουστος θα είναι ο πιο τυχερός σας μήνας και ο Ήλιος, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, θα λάμψει έντονα στο ζώδιό σας, ενισχύοντας το φυσικό σας χάρισμα και την αυτοπεποίθησή σας. Θα βγείτε στο προσκήνιο και θα αγκαλιάσετε τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας. Είτε πρόκειται για την προσωπική σας ζωή είτε για την καριέρα σας, θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους αβίαστα.

Ο ρομαντισμός είναι επίσης στον αέρα για τον Λέοντα αυτόν τον μήνα. Εάν είστε μόνοι, θα προσελκύσετε θαυμαστές με ευκολία. Όσοι βρίσκονται σε σχέσεις θα βιώσουν μια ανανεωμένη αίσθηση πάθους και σύνδεσης με τους συντρόφους τους. Οικονομικά, αυτή είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να κάνετε τολμηρές κινήσεις ή επενδύσεις.

Bovary.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις