Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης για Κασσελάκη: «Δεν αρκούν οι αγάπες»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης για Κασσελάκη: «Δεν αρκούν οι αγάπες»

«Στημένη η Λινού, όλα θα κριθούν πριν το συνέδριο»

Έξαλλος εμφανίστηκε σε δήλωση του στις τηλεοπτικές κάμερες, ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος έστειλε μηνύματα σε πολλαπλούς αποδέκτες, ξεκαθαρίζοντας πως η επιστροφή του στον ΣΥΡΙΖΑ, θα κριθεί πριν από το συνέδριο του κόμματος. Συγκεκριμένα, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη -που είπε ότι δεν έχει μιλήσει μαζί του- και στην χθεσινή του αποστροφή πως τον αγαπά, λέγοντας ότι «δεν φτάνουν οι αγάπες, όταν έχεις αποκάλυψη σκανδάλου και απέναντί σου συνεργάτιδα υπουργού που κάνει μορφασμούς υποτίμησης και δεν της λέω απολύτως καμία βρισιά. Κατάγομαι από τόπο που σέβονται τις γυναίκες. Όταν κάνει γκριμάτσες και λες κλέβουν 1,5 δις ευρώ τι να της πω; να της δώσω γαρύφαλλο;».

Ο κ. Πολάκης αναφέρθηκε και στην συνάδελφο του, Αθηνά Λινού, εκτιμώντας πως το κλάμα της ήταν ψεύτικο και υποκριτικό. «Ήταν κατά παραγγελία, μετά από δύο ομιλητές όταν έγινε το γεγονός ακόμα και άλλοι μετακλητοί του Γεωργιάδη γελούσαν. Και μετά την έπιασε η ευαισθησία. Είναι συγκεκριμένο στήσιμο». Ο κ. Πολάκης απάντησε και στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα ο οποίος τον είχε αποκαλέσει από το βήμα «ζήτουλα προσοχής», λέγοντας: «Χυδαίος ζήτουλας είναι αυτός που τρώει 1,5 δις κύριε πρόεδρε της Βουλής. Είναι αυτοί που κάνανε 15 δις ευρώ απευθείας αναθέσεις όχι εγώ που αποκάλυψε πολλά».

«Συνεχίζω, επειδή δεν μπορούν να μιλήσουν για ήθος και την ουσία αυτών που λέω και η ΝΔ έχει ενοχληθεί γιατί έχω αλαφρώσει από πολλούς από τα σκάνδαλα που έχω βγάλει», είπε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις