Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ρωμανός – Βελόπουλος: «Ο πολακισμός ενώνει τους αριστερο-ακροδεξιούς»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρωμανός – Βελόπουλος: «Ο πολακισμός ενώνει τους αριστερο-ακροδεξιούς»

Ρωμανός - Βελόπουλος: «Είναι ολοφάνερο πια πως ο πολακισμός ενώνει τους αριστερο-ακροδεξιούς εκφραστές της χυδαιότητας», δήλωσε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ

Σκληρή «επίθεση» κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός με αφορμή δηλώσεις του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, με τις οποίες στηρίζει τη στάση του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για τον «πολακισμό που ενώσει τους αριστερο-ακροδεξιούς εκφραστές της χυδαιότητας και του ακραίου λαϊκισμού». Συγκεκριμένα ο κ. Ρωμανός αναφέρει: «Πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι της υποκριτικής διαγραφής Πολάκη, ο κ. Βελόπουλος έσπευσε να τον υποστηρίξει στοχοποιώντας τη συνεργάτιδα του κ. Γεωργιάδη, όπως έκανε και την προηγούμενη εβδομάδα με την κα Συρεγγέλα. Είναι ολοφάνερο πια πως ο πολακισμός ενώνει τους αριστερο-ακροδεξιούς εκφραστές της χυδαιότητας και του ακραίου λαϊκισμού. Εξάλλου, η ίδια συμμαχία πρωταγωνίστησε την περίοδο 2015-2019, της οποίας προφανώς κάποιοι νιώθουν συνεχιστές.

Όσον αφορά στην υποκρισία μιας διαγραφής που έγινε για τα μάτια του κόσμου, τα όσα είπε ο κ. Κασσελάκης στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μόνο που δεν ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Πολάκη, είναι ενδεικτικά! Από την κυβέρνηση χαρακτήριζαν υποκριτική τη στάση Κασσελάκη στο θέμα Πολάκη με βάση τα όσα είπε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το στέλεχος του κόμματός του. Οι φράσεις “αισθάνομαι άσχημα για την απόφαση”, “πραγματικά τον αγαπώ” και “ο Παύλος ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ”, που χρησιμοποίησε ο κ. Κασσελάκης για τον Πολάκη, αποδεικνύουν ότι η διαγραφή του από την ΚΟ ήταν για τα μάτια του κόσμου και πως μέσα στο περιβάλλον πολιτικής αποσύνθεσης του ΣΥΡΙΖΑ ο ένας κρατάει τον άλλον».

Η ανάρτηση του Κυριάκου Βελόπουλου

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος πήρε θέση για την συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη, εις βάρος της οποίας έγινε το περιστατικό λεκτικής επίθεσης από τον Παύλο Πολάκη, που οδήγησε στη διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Βελόπουλος, ανέφερε σε ανάρτησή του, που συνοδεύεται από βίντεο από παρέμβαση του υπουργού Υγείας στη Βουλή,  ότι η κυρία για την οποία διαγράφηκε ο Παύλος Πολάκης είναι η ίδια κυρία πίσω από τον κύριο Γεωργιάδη, η οποία χασκογελάει και κάνει μορφασμούς την ώρα που αναφέρεται ο κύριος Γεωργιάδης στον κ. Βελόπουλο. «Ο ρόλος της εν λόγω κυρίας δεν είναι ούτε να κάνει μορφασμούς ούτε να χασκογελάει» καταλήγει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις