Αντετοκούνμπο Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η ανάρτησή του μετά την τελετή έναρξης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντετοκούνμπο Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η ανάρτησή του μετά την τελετή έναρξης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, πρωταγωνίστησαν στην αρχή της τελετής έναρξης

27.07.2024 | 11:53

Η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 ήρθε μέσω ανάρτησής του στο Χ.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, πρωταγωνίστησαν στην αρχή της τελετής έναρξης. Οι δύο σημαιοφόροι κατέλαβαν την πρώτη θέση, κρατώντας την ελληνική σημαία πάνω σε ένα εντυπωσιακό σκάφος που διέσχιζε τον Σηκουάνα. Οι υπόλοιποι αθλητές της ελληνικής αποστολής ακολούθησαν από πίσω.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται πλέον για την πρεμιέρα του με την εθνική μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες κόντρα στον Καναδά το βράδυ του Σαββάτου (27/7, 22:00).

Η ανάρτηση των Μιλγουόκι Μπακς για τον σημαιοφόρο Γιάννη Αντετοκούνμπο
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Ντούσκος προκρίθηκε στον προημιτελικό

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων είναι ένα εντυπωσιακό και συμβολικό γεγονός που σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, ενός από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα παγκοσμίως. Περιλαμβάνει μια σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις και τελετές που γιορτάζουν την αθλητική αριστεία, την παγκόσμια συνεργασία και τον πολιτισμό.

 

Exit mobile version