«Μυστικός δείπνος» Ολυμπιακοί 2024: Drag queen και ο… Διόνυσος σε πιατέλα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μυστικός δείπνος» Ολυμπιακοί 2024: Drag queen και ο… Διόνυσος σε πιατέλα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

«Προπαγάνδα woke κουλτούρας»

27.07.2024 | 10:37

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, καθώς οι περφόρμανς χαρακτηρίστηκαν αμφιλεγόμενες και δεν έτυχαν ενθουσιασμού.

Μία από τις ενότητες είχε θέμα τη «γιορτή», όπου στο Passerelle Debilly, η DJ Barbara Butch διασκεύασε πολλά γαλλικά ποπ τραγούδια, ενώ σελέμπριτις ντύθηκαν από Γάλλους σχεδιαστές. Κάθε σχεδιαστής διέθεσε ένα εμβληματικό σχέδιο από τις συλλογές του προκειμένου να συμμετάσχει με τον τρόπο του στην Τελετή Έναρξης.

Παρακολουθώντας την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, η ευρωβουλευτής Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν, ανιψιά της Μαρίν Λεπέν, εξέφρασε την οργή της για την παρουσίαση.

«Παρακολουθώ την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων με τα παιδιά μου. Είναι δύσκολο να εκτιμήσω τις λίγες επιτυχημένες σκηνές, ανάμεσα στην αποκεφαλισμένη Μαρία-Αντουανέτα, το ζευγάρι που φιλιέται, τις drag queens, τον εξευτελισμό της Δημοκρατικής Φρουράς που αναγκάζεται να χορέψει με την Aya Nakamura και τη γενική ασχήμια των κοστουμιών και της χορογραφίας.

Πρόκειται για μια απελπισμένη προσπάθεια να εξυμνήσει κανείς τις αξίες του αθλητισμού και την ομορφιά της Γαλλίας εν μέσω μιας τόσο χοντροκομμένης προπαγάνδας της Woke κουλτούρας», έγραψε.

 

 

Exit mobile version