Έλληνες σημαιοφόροι – Ολυμπιακοί 2024: Δυσαρέσκεια Καπράλου

ΕΛΛΑΔΑ

Έλληνες σημαιοφόροι – Ολυμπιακοί 2024: Δυσαρέσκεια Καπράλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

«Δεν μας άρεσε καθόλου που δεν είδαμε τους Έλληνες σημαιοφόρους»

27.07.2024 | 20:41

Τη δυσαρέσκειά του για την τηλεοπτική κάλυψη, κατά την παρουσίαση της ελληνικής αποστολής στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, εξέφρασε ο Σπύρος Καπράλος στην ΕΡΤ. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, εξέφρασε την ενόχλησή του για την τηλεοπτική κάλυψη της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 που έγινε το βράδυ της Παρασκευής (26/7), στο Παρίσι.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Σπύρος Καπράλος στάθηκε σε αυτό το «ατόπημα» των διοργανωτών, αναφέροντας: «Η Σελίν Ντιόν έδωσε το μεγάλο μήνυμα σε όλους. Δίνουν μάχες για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και ξεχάστηκαν ίσως κάποια πράγματα που δεν μας άρεσαν. Ήταν μια τελετή διαφορετική από τις άλλες.

Ο Μητσοτάκης είδε τον Πετρούνια: Είναι πάντα πολύ εντυπωσιακός αθλητής, πολύ δύσκολο αυτό το άθλημα
Μία από τις πιο καθηλωτικές στιγμές στην τελετή έναρξης: Η εκτέλεση του εθνικού ύμνου της Γαλλίας από την Αξέλ Σαιν-Σιρέλ
Φάρσα, κιτς, ντεφιλέ για drag-queens και γκέι -“Βροχή” αρνητικών σχολίων για την τελετή στο Παρίσι

Δεν μας άρεσε που δεν είδαμε τους Έλληνες σημαιοφόρους. Έχασε το πλάνο ο σκηνοθέτης. Είναι κρίμα. Ο Γιάννης και η Αντιγόνη έχουν δείξει πάρα πολλά και ήταν σημαντική και συμβολική η επιλογή τους ως σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής. Δεν πειράζει, όμως, γιατί οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες κουνούσαν με χαρά τις σημαίες. Οι επιτυχίες έρχονται».

 

Exit mobile version