Θάνατος Ντέμης Γεωργίου: Τι διερευνάται από τον ιατροδικαστή

ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος Ντέμης Γεωργίου: Τι διερευνάται από τον ιατροδικαστή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Θάνατος Ντέμης Γεωργίου: Τι ανέφερε ο Γρηγόρης Λέων

27.07.2024 | 12:42

Ο αναπάντεχος θάνατος της γνωστής σεφ Ντέμης Γεωργίου συγκλόνισε τόσο τους φίλους και τους γνωστούς όσο και το κοινό που την είχε γνωρίσει μέσα από τον μαγειρικό διαγωνισμό. Η 39χρονη σεφ, έφυγε από τη ζωή μετά από οξεία βακτηριακή λοίμωξη που υπέστη, την Δευτέρα 22 Ιουλίου. Η άτυχη γυναίκα είχε μεταφερθεί εσπευσμένα με αεροδιακομιδή από την Πάρο όπου διατηρούσε εστιατόριο, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Το πρωί της Παρασκευής μιλώντας στο MEGA, ο Γρηγόρης Λέων αναφέρθηκε στο σηπτικό σοκ – αποτέλεσμα της βακτηριακής λοίμωξης που υπέστη η Ντέμη- ενώ αναφέρθηκε και στις ιστολογικές εξετάσεις που έχουν παρθεί, οι οποίες σύμφωνα με τον ίδιο θα επιβεβαιώσουν ή θα αποκαλύψουν, ίσως, και παθολογικές καταστάσεις που προϋπήρχαν και δεν ήταν γνωστές.

“Αναμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση. Θα πρέπει να δούμε εάν μια τέτοια διαδικασία επιβεβαιωθεί, δηλαδή εάν ένα μικρόβιο έχει περάσει σε περισσότερα από ένα όργανα, αν έχουμε φλεγμονώδη κατάσταση σε περισσότερα από δύο όργανα, εκεί πράγματι μιλάμε για σηπτικό σοκ και πολυοργανική ανεπάρκεια”, είπε ο Γρηγόρης Λέων κι επισήμανε στη συνέχεια: “Με τις ιστολογικές εξετάσεις που έχουν παρθεί, θα επιβεβαιωθούν ή θα αποκαλυφθούν, ίσως, και παθολογικές καταστάσεις που προϋπήρχαν και δεν ήταν γνωστές. Αν κι εφόσον υπάρχουν” πρόσθεσε.

Ντέμη Γεωργίου: Η ανάρτηση της συντρόφου της από το σπίτι τους στην Πάρο

Λίγες ώρες μετά την κηδεία της πρώην παίκτριας του MasterChef στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, με τους συγγενείς και τους φίλους της να την αποχαιρετούν ντυμένοι στα λευκά, η σύντροφός της, Μαριαλένα Ξηρομερίτη, με την οποία ετοιμαζόταν να παντρευτεί η 39χρονη σεφ, επέστρεψε στην Πάρο. Η ίδια, συγκινεί σε ανάρτηση που έκανε την Παρασκευή, 26/07, στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram, φωτογραφίζοντας την άδεια καρέκλα στο σπίτι τους στην Πάρο, όπου μέχρι πριν λίγες ημέρες καθόταν η σύντροφός της.

«Και κάπως έτσι η καρέκλα έμεινε άδεια… Είναι πράγματι ένα αντίο», έγραψε σε story που δημοσίευσε στο Instagram η Μαριαλένα Ξηρομερίτη, φωτογραφίζοντας την άδεια καρέκλα στο μπαλκόνι του σπιτιού τους στην Πάρο, όπου μέχρι πριν λίγες ημέρες καθόταν η Ντέμη Γεωργίου.

Ετικέτες
Exit mobile version