Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τελετή Έναρξης Ολυμπιακοί 2024: Ο Μακρόν τα βρήκε όλα τέλεια, ο Μασκ… μετακομίζει στον Άρη
ΚΟΣΜΟΣ

Τελετή Έναρξης Ολυμπιακοί 2024: Ο Μακρόν τα βρήκε όλα τέλεια, ο Μασκ… μετακομίζει στον Άρη

«Η τελετή Έναρξης έκανε τους συμπατριώτες μας εξαιρετικά περήφανους» δήλωσε ο Εμανουέλ Μακρόν

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε σήμερα (27/7) ότι η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων το βράδυ της Παρασκευής στον Σηκουάνα «έκανε τους συμπατριώτες μας εξαιρετικά περήφανους» και τόνισε ότι αντιπροσωπεύει «ένα κατόρθωμα ασφάλειας».

Λυπούμαστε βαθιά για τις σκηνές χλευασμού της Χριστιανοσύνης, λέει η Γαλλική Καθολική Εκκλησία για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών

Ο Μακρόν συνεχάρη επίσης τις αρχές επιβολής του νόμου που είναι αρμόδιες για τη διασφάλιση της ασφάλειας κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καλωσορίζοντας την «έκτακτη κινητοποίησή τους» και δείχνοντάς τους «την ευγνωμοσύνη του έθνους», κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο κέντρο ενημέρωσης και διοίκησης του τμήματος δημόσιας τάξης και κυκλοφορίας. στην Αστυνομική Νομαρχία του Παρισιού.

Βέβαια την άποψη του Μακρόν δεν συμμερίστηκαν αρκετοί από τους συμπατριώτες του, αλλά και πολλά διεθνή ΜΜΕ.

Ο Ίλον Μασκ ανέβασε στο Twitter απόσπασμα από τη στιγμή που ο Γάλλος καλλιτέχνης Φιλίπ Κατρίν τραγουδάει για τη βία, υποδυόμενος τον αρχαίο Έλληνα Θεό Διόνυσο, βαμμένος μπλε και φορώντας μόνο μία κορδέλα από λουλούδια για να καλυφθούν τα επίμαχα σημεία. «Τι είναι αυτό στους Ολυμπιακούς; Μετακομίζω στον Άρη», έγραψε στη λεζάντα ο Μασκ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις