Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Οικονομάκου – Τσερέλα Ίμπιζα: Η νέα κοινή φωτο μαζί στην ξαπλώστρα
LIFESTYLE

Οικονομάκου – Τσερέλα Ίμπιζα: Η νέα κοινή φωτο μαζί στην ξαπλώστρα

Το ζευγάρι από χθες ποστάρει φωτογραφίες από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν και την θέα που απολαμβάνουν

Τις διακοπές τους στην Ιμπιζα και τον ερωτά τους απολαμβάνουν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα. Η ηθοποιός και ο μπασκετμπολίστας είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες, με τη σχέση να αποκαλύπτεται στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ όπου Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα πήγαν παρέα και δεν το έκρυψαν. Πλέον το ζευγάρι μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του. Ο Μπρούνο Τσερέλα μένει στο Μιλάνο, η Αθηνά Οικονομάκου στην Αθήνα, ωστόσο και οι δύο βρίσκουν χρόνο και συναντιούνται πότε στη μία χώρα και πότε στην άλλη.

Αθηνά Οικονομάκου-Μπρούνο Τσερέλα

Πρόσφατα το ζευγάρι έκανε διακοπές στη Τζια από όπου δεν σταμάτησαν να ποστάρουν. Νωρίτερα, όταν η Αθηνά Οικονομάκου είχε επισκεφθεί τον Μπρούνο Τσερέλα στο Μιλάνο μαζί με φίλες της, έβγαλαν και δημοσίευσαν και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία. Απόλυτα ευτυχισμένοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μοιραστούν αυτό που ζουν. Η Αθηνά Οικονομάκου στη συνέχεια απόλαυσε τις διακοπές της με τα παιδιά της στην πατρίδα της στο Γύθειο και τώρα όπως φαίνεται ταξίδεψε μαζί με τον καλό της στην Ιμπιζα.

Το ζευγάρι από χθες ποστάρει φωτογραφίες από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν και την θέα που απολαμβάνουν. Η Αθηνά Οικονομάκου ποστάρει φωτογραφίες από τις βουτιές της στην πισίνα ενώ δεν έλειψε και η κοινή φωτογραφία του ζευγαριού.

Μπρούνο Τσερέλα Αθηνά Οικονομάκου-Μπρούνο Τσερέλα στην Ιμπιζα Μπρούνο Τσερέλα Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου Αθηνά Οικονομάκου
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις