Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ακρίτα – ΕΣΗΕΑ: “Ποιος μου κουνάει το δάχτυλο;”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακρίτα – ΕΣΗΕΑ: “Ποιος μου κουνάει το δάχτυλο;”

«Συγγνώμη δεν ζητάω από κανέναν», γράφει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Κατά της ΕΣΗΕΑ καταφέρεται η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα, ειρωνευόμενη το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων. Αφορμή για την επίθεση κατά της ΕΣΗΕΑ από την Έλενα Ακρίτα ήταν η χθεσινή ανακοίνωση του οργάνου με την οποία καταδικάζει την επίθεση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κατά της δημοσιογράφου Κατερίνας Παναγοπούλου. «Μέχρι και η ΕΣΗΕΑ κινητοποιήθηκε σε χρόνο μηδέν να μου κουνήσει το δάχτυλο. Ποιος – η ΕΣΗΕΑ. Πού όταν τα πετσωμενα δημοσιογραφικα σφουγγαρόπανα δολοφονούν χαρακτήρες άξιων κι έντιμων δημοσιογράφων, ούτε που ιδρώνει το αυτάκι της», γράφει σε ανάρτησή της στο facebook.

Η Έλενα Ακρίτα συνεχίζει αναφερόμενη στην Άρια Αγάτσα και στην πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, γράφοντας πως «Βγήκε η αντιπρόεδρος Αρια Αγάτσα να πει πως στο γάμο ομόφυλων «υπάρχει και η αντιθετη άποψη» – αντιθετη άποψη στα ανθρώπινα δικαιώματα!!! – κι αντί να να την ψέξουν δημοσίως, όπως έκανε με μένα, με πήρε η Μαρια Αντωνιάδου να με παρακαλέσει να σβήσω την σχετική ανάρτηση».

Με τη νέα ανάρτησή της άλλωστε, η Έλενα Ακρίτα δηλώνει πως «δεν θα ζητήσει συγγνώμη από κανέναν» και συνεχίζει την επίθεση κατά της Κατερίνας Παναγοπούλου, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ούτε που φανταζόμουν ποτέ τί πλάτες στην κυβέρνηση έχει αυτή η γυναίκα. Έπεσε όλο το σκυλολοι να την υπερασπιστεί».

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Δε φτάνει που είχαμε τον καημό μας με τη διαγραφή Πολάκη (θα τα πούμε αργοτερα αυτά, να ηρεμήσουμε πρώτα) ξαφνικά ο Πλεύρης στη Βουλή άρχισε να ουρλιάζει εναντίον μου υπερασπιζόμενος την Κατερίνα Παναγοπουλου. Ούτε που φανταζόμουν ποτέ τί πλάτες στην κυβερνηση έχει αυτή η γυναίκα. Έπεσε όλο το σκυλολοι να την υπερασπιστεί. Μέχρι και η ΕΣΗΕΑ κινητοποιήθηκε σε χρόνο μηδέν να μου κουνήσει το δάχτυλο. Ποιος – η ΕΣΗΕΑ. Πού όταν τα πετσωμενα δημοσιογραφικα σφουγγαρόπανα δολοφονούν χαρακτήρες άξιων κι έντιμων δημοσιογράφων, ούτε που ιδρώνει το αυτάκι της.

Βγήκε η αντιπρόεδρος Αρια Αγάτσα να πει πως στο γάμο ομόφυλων «υπάρχει και η αντιθετη άποψη» – αντιθετη άποψη στα ανθρώπινα δικαιώματα!!! – κι αντί να να την ψέξουν δημοσίως, όπως έκανε με μένα, με πήρε η Μαρια Αντωνιάδου να με παρακαλέσει να σβήσω την σχετική ανάρτηση. Τέλος, συγγνώμη δεν ζητάω από κανένα. Και στην τελικη, το να με βρίζουν χυδαία Πλεύρηδες, Βορίδηδες, Κουρτακηδες τιμή μου και καμάρι μου. «Συγγνώμη δεν ζητάω από κανέναν», γράφει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις