Νεκρή από φωτιά σε σπίτι: Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη

ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρή από φωτιά σε σπίτι: Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ένοικοι της πολυκατοικίας άρχισαν να φωνάζουν στη γυναίκα όμως η πόρτα του διαμερίσματός της ήταν κλειδωμένη

28.07.2024 | 20:37

Δραματικές διαστάσεις πήρε το περιστατικό εκδήλωσης πυρκαγιάς στη Θεσσαλονίκη καθώς τελικά ανασύρθηκε ηλικιωμένη νεκρή από διαμέρισμα πέμπτου ορόφου. Συναγερμός σήμανε το απόγευμα από τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα σε πολυκατοικία της οδού Κολοκοτρώνη στην περιοχή Αγία Τριάδα της Θεσσαλονίκης.

Πυκνός καπνός προκάλεσε αποπνικτική ατμόσφαιρα ενώ επί τόπου έσπευσαν πέντε οχήματα με πέντε πυροσβέστες. Σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστικής ανέφερε τα εξής: Σορός ηλικιωμένης εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς η οποία έχει τεθεί υπό έλεγχο στο διαμέρισμα επί της οδού Θοεδώρου Κολοκοτρώνη στον δήμο Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται, ωστόσο, ότι νωρίτερα δεν υπήρχαν αναφορές για εγκλωβισμένους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες εντός του διαμερίσματος όπου ξέσπασε η φωτιά βρισκόταν ηλικιωμένη με το κατοικίδιό της. Ένοικοι της πολυκατοικίας άρχισαν να φωνάζουν στη γυναίκα όμως, όπως λένε, η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη. Οι πυροσβέστες που επιχείρησαν συνάντησαν ιδιαίτερη δυσκολία για την κατάσβεση της φωτιάς καθώς όπως λένε το θερμικό φορτίο που αναπτύχθηκε ήταν μεγάλο ενώ πυκνοί ήταν και οι καπνοί.

 

Exit mobile version