Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Viral Ολυμπιακοί 2024: Το… αόρατο μαγιό Ολλανδού κολυμβητή
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Viral Ολυμπιακοί 2024: Το… αόρατο μαγιό Ολλανδού κολυμβητή

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ολλανδός κολυμβητής έγινε viral λόγω ενός... μαγιό -Φαινόταν σαν να μη φορούσε τίποτα

Ο Ολλανδός κολυμβητής, Άρνο Καμίνγκα κατάφερε να γίνει viral το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στα 100 μέτρα πρόσθιο ανδρών, λόγω ενός… μαγιό που φόρεσε κατά την πρώτη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Το ιδιαίτερο χρώμα του μαγιό στις αποχρώσεις του δέρματος, σε συνδυασμό με τα «παιχνίδια» του τηλεοπτικού φακού -αφότου βούτηξε στο νερό- έκαναν τον 28χρονο κολυμβητή να φαίνεται σαν να μην φορούσε τίποτα από μακριά με αποτέλεσμα να γίνει αντικείμενο συζήτησης σε όλα τα social media εν μια νυκτί. «Το όνομά του;», «Είναι νόμιμο αυτό;», «ίσως καταλάθος να φόρεσε την εσωτερική επένδυση;», σχολίασαν μερικοί χρήστες του διαδικτύου, με άλλους πάλι να επικεντρώνονται στο μαγιό σε συνδυασμό με το καλογυμνασμένο σώμα του. O ίδιος πάντως δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο επί του θέματος.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο μαγιό δεν είναι επιλογή του 28χρονου κολυμβητή, αφού αθλητές των εθνικών ομάδων φορούν τη στολή που έχει επιλεχθεί από την ομοσπονδία τους. Στην παρακάτω εικόνα διακρίνεται τόσο ο Άρνο Καμίνγκα, όσο και η Ολλανδή κολυμβήτρια Τέσα Χίλε που φορά μαγιό, ακριβώς στα ίδια χρώματα.

Για την ιστορία, ο Ολλανδός κολυμβητής τερμάτισε στη δεύτερη θέση στα 100 μέτρα πρόσθιο ανδρών του, σημειώνοντας χρόνο 59.12.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις