Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κατάκολο διάρρηξη: Άρπαξαν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ
ΕΛΛΑΔΑ

Κατάκολο διάρρηξη: Άρπαξαν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ

Προκαλεί εντύπωση το ότι οι δράστες “χτύπησαν” μέρα-μεσημέρι, με μια γειτονιά με πολύ κόσμο και σε μια περιοχή με καταστήματα εστίασης

Άγνωστοι εισέβαλαν σε σπίτι στο Κατάκολο και άρπαξαν κοσμήματα συνολικής αξίας που ξεπερνά τα 100.000 ευρώ. Σύμφωνα με το patrisnews.gr οι δράστες μπήκαν στην εξοχική κατοικία από ανασφάλιστη πόρτα, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, στο διάστημα από 12:30 έως 15:00, και ενώ οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν. Αφού έψαξαν όλο το σπίτι, βρήκαν σε ένα από τα υπνοδωμάτια μία κασετίνα που μέσα περιείχε τα κοσμήματα, την άρπαξαν και το έβαλαν στα πόδια.

Οι ιδιοκτήτες, που κατάγονται από την περιοχή αλλά δεν ζουν εδώ, και είχαν έρθει για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, μόλις επέστρεψαν στο σπίτι, αντιλήφθηκαν το τι είχε συμβεί και ειδοποίησαν τις Αρχές. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, αίσθηση ωστόσο προκαλεί εντύπωση το ότι οι δράστες “χτύπησαν” μέρα-μεσημέρι, με μια γειτονιά με πολύ κόσμο και σε μια περιοχή με καταστήματα εστίασης, χωρίς κανείς… να αντιληφθεί το παραμικρό. Η λεία των δραστών ξεπερνά τις 100 χιλιάδες ευρώ, με τους Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, που χειρίζονται την υπόθεση, να έχουν εξαπολύσει… ανθρωποκυνηγητό για των εντοπισμό τους.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις