Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέα Σμύρνη εμπρησμός: Έκαψαν αυτοκίνητο γνωστού ηθοποιού
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη εμπρησμός: Έκαψαν αυτοκίνητο γνωστού ηθοποιού

Νέα Σμύρνη εμπρησμός: Οι εκρήξεις αναστάτωσαν τη γειτονιά

Eμπρηστική επίθεση σε Ι.Χ. έλαβε χώρα στην οδό Ταταούλων στη Νέα Σμύρνη τα ξημερώματα της Δευτέρας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ιδιοκτήτης του οχήματος είναι γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστούσε σε τηλεοπτικές σειρές μεγάλου καναλιού. Όπως φαίνεται στα αποκλειστικά πλάνα, το αυτοκίνητο έχει παραδοθεί στις φλόγες.

Πώς έγινε η εμπρηστική επίθεση στη Νέα Σμύρνη

Ο ηθοποιός είχε σταθμευμένο το αυτοκίνητο στην οδό Ταταούλων και σε μικρή απόσταση από την πολυκατοικία που διαμένει. Οι δράστες, σύμφωνα με τα στοιχεία της Πυροσβεστικής, περιέλουσαν το όχημα με εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά. Οι φλόγες επεκτάθηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Από τις εκρήξεις που ακούγονταν, οι γείτονες βγήκαν στα μπαλκόνια και ταυτόχρονα ενημέρωσαν την αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έριξαν αφρό και νερό και έσβησαν τελικά τις φλόγες. Ζημιές υπέστη ένα ακόμη σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Την έρευνα για την εμπρηστική επίθεση έχει αναλάβει το ανακριτικό τμήμα του Πυροσβεστικού Σώματος, που αναζητεί οπτικό υλικό από κάμερες καταστημάτων που πιθανότατα να έχουν καταγράψει τους εμπρηστές. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός της ημέρας ο γνωστός ηθοποιός αναμένεται να καταθέσει στους αξιωματικούς της υπηρεσίας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις