Lady Gaga Ολυμπιακοί 2024: Συγχαρητήρια από Ατάλ

ΚΟΣΜΟΣ

Lady Gaga Ολυμπιακοί 2024: Συγχαρητήρια από Ατάλ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Lady Gaga Ολυμπιακοί 2024: «Απίστευτη εμφάνιση»

29.07.2024 | 06:58

Ο παραιτηθείς πρωθυπουργός της Γαλλίας Γκαμπριέλ Ατάλ βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής για να παρακολουθήσει τους τελικούς της ολυμπιακής κολύμβησης και να συναντήσει για λίγο τη Lady Gaga μετά την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης. Ο Γκαμπριέλ Ατάλ ήταν παρών στους τελικούς του τζούντο για να συγχαρεί την Αμαντίν Μπουσάρ, η οποία κατέκτησε την Κυριακή το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των -52 κιλών. Πέρασε επίσης από την Arena La Défense του Παρισιού για να παρακολουθήσει τους τελικούς της κολύμβησης.

Στις κερκίδες, ο Ατάλ, ο οποίος έχει παραιτηθεί αλλά εξακολουθεί να ασκεί τα καθήκοντά του, συνάντησε τη Lady Gaga, η οποία είχε έρθει να υποστηρίξει τους συμπατριώτες της, ντυμένη με τον εξοπλισμό της αμερικανικής ομάδας. Ο Ατάλ βρήκε την ευκαιρία να σφίξει το χέρι της τραγουδίστριας και να τη συγχαρεί για την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης. «Eυχαριστώ για την απίστευτη εμφάνισή κατά τη διάρκεια της τελετής», δήλωσε.

Το εκθαμβωτικό σόου της Lady Gaga και οι μαγικές της δεξιότητες στο πιάνο!

Η Lady Gaga έδωσε μια παράσταση κατά τη διάρκεια του σόου της Παρασκευής στις προκυμαίες του Σηκουάνα, τραγουδώντας το Mon truc en plumes, της Ζίζι Ζανμάιρ.

 

Exit mobile version