Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Απόστολος Γκλέτσος: Όταν είσαι γνωστός πρέπει να αφήσεις καλό πουρμπουάρ αλλιώς θα σε πουν τσιγκούνη
LIFESTYLE

Απόστολος Γκλέτσος: Όταν είσαι γνωστός πρέπει να αφήσεις καλό πουρμπουάρ αλλιώς θα σε πουν τσιγκούνη

Δεν μπορώ να αφήσω ένα 10% όπως θα έκανε ο καθένας, πρόσθεσε ο ηθοποιός

Ο Απόστολος Γκλέτσος, σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για τα χρήματα με τα οποία αμείβεται ένας ηθοποιός στην Ελλάδα, καθώς και για τις λανθασμένες απόψεις που επικρατούν γύρω από αυτό το θέμα.

Σε ερώτηση για το αν κατάφερε να αποκτήσει περιουσία από την υποκριτική, ο ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», απάντησε: «Το σύστημα λειτουργεί έτσι που δεν σ’ αφήνει να γίνει πλούσιος. Απλά έχεις μια κανονική ζωή. Για να καταλάβεις, είσαι λίγο καλύτερα από ό,τι είναι ένας καθηγητής στο Λύκειο. Παίρνεις χρήματα από την τηλεόραση, αλλά το κράτος σου κρατάει αμέσως το 50%. Επίσης όταν είσαι γνωστός και κάθεσαι κάπου να φας και έρχεται ο λογαριασμός, όταν θα φύγεις, θα πρέπει να αφήσεις ένα καλό πουρμπουάρ. Δεν μπορώ να αφήσω ένα 10% όπως θα έκανε ο καθένας. Αλλιώς θα με πουν τσιγκούνη και ξεφτιλισμένο».

Σε σχόλιο ότι πολλοί ηθοποιοί πλέον δεν πληρώνουν, όταν βγαίνουν για φαγητό, ο Απόστολος Γκλέτσος διευκρίνισε: «Δεν υπάρχουν αυτά σε μένα και όποιος θέλει, ας βγει να με διαψεύσει. Έχει συμβεί να με καλέσουν κάπου για φαγητό και να μην πληρώσω, αλλά στην καθημερινότητά μου δεν λειτουργώ έτσι. Ακόμη και στον καφέ μου αφήνω καλό πουρμπουάρ κάθε μέρα!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις