Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Άτυχα ζώδια του Αυγούστου 2024: Προβλήματα σε δύο γεννημένους του ζωδιακού κύκλου
PLUS

Άτυχα ζώδια του Αυγούστου 2024: Προβλήματα σε δύο γεννημένους του ζωδιακού κύκλου

Άτυχα ζώδια του Αυγούστου 2024: Τι λένε οι αστρολόγοι

Ο Αύγουστος του 2024 θα φέρει μεγάλα προβλήματα σε δύο γεννημένους του ζωδιακού κύκλου. Σύμφωνα με τους αστρολόγους, οι Κριοί και οι Αιγόκεροι θα περάσουν δύσκολα τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού.

Κριός

Οι Κριοί φαίνεται πως έρχονται αντιμέτωποι με αθέτηση συμφωνιών. Στις αρχές Αυγούστου, και έχοντας ακούσει αμέτρητες υποσχέσεις, οι γεννημένοι στο ζώδιο θα πάρουν μια ατυχή απόφαση που θα αλλάξει το μέλλον.

Θα αποδειχθεί ότι η πραγματικότητα δεν θα είναι τόσο φωτεινή όσο προέβλεπαν τα λόγια που τους υποσχέθηκαν, γι΄αυτο και χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων. Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι αν οι Κριοί δεν προσπαθήσουν να βγουν γρήγορα από το αδιέξοδο, αυτό θα αρχίσει να επιδεινώνεται. Τα άστρα δείχνουν ξεκάθαρα ότι θα πρέπει να «αποστασιοποιηθείτε» από το παρελθόν.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι θα είναι θυμωμένοι με τον εαυτό τους και με όλο τον κόσμο, ο οποίος ξαφνικά θα σταματήσει να τους υποστηρίζει. Στα μέσα Αυγούστου, οι Αιγόκεροι θα λάβουν την προσφορά των ονείρων τους, αλλά δεν θα μπορέσουν να την εκμεταλλευτούν. Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι η επένδυση θα αποδειχθεί φιάσκο και δεν θα χάσουν μόνο πολλά χρήματα, αλλά και φίλους.

Ωστόσο, τα άστρα συμβουλεύουν τους Αιγόκερους να μη χάνουν την ελπίδα και το κουράγιο τους, γιατί τίποτα δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο. Η αποτυχία όπως άλλωστε και η επιτυχία, εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένετε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις