Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κασσελάκης – Τάιλερ: Παρέα με το ζεύγος Ντούντας – Μπούση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης – Τάιλερ: Παρέα με το ζεύγος Ντούντας – Μπούση

Το ζεύγος είχε επιλέξει να βαφτίσει προ διετίας τα δύο παιδιά του σε εκκλησία της Βουλιαγμένης, γεγονός που είχε προκαλέσει αντιδράσεις στους εκκλησιαστικούς κύκλους

Συντροφιά με τον γνωστό ομογενή, Ευάγγελο Μπούση, τον σύζυγό του, διάσημο σχεδιαστή μόδας, Πίτερ Ντούντας και τα δύο μικρά παιδιά τους, εθεάθη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ, κατά τις διακοπές των κ. Μπούση και Ντούντας, στην Ελλάδα.

Σημειωτέον ότι ο κ. Κασσελάκης είχε προ μηνών επισκεφθεί τις ΗΠΑ προς αναζήτηση πόρων για το ίδρυμα που προετοιμάζει, από όπου είχε δημοσιεύσει ένα στιγμιότυπο από την συμμετοχή στο φιλανθρωπικό gala του Hippocratic Cancer Research Foundation, του οποίου Πρόεδρος είναι η ομογενής, Ελένη Μπούση, μητέρα του Ευάγγελου Μπούση.

Οι κύριοι Μπούσης και Ντούντας είχαν επιλέξει να βαφτίσουν προ διετίας τα δύο παιδιά τους σε εκκλησία της Βουλιαγμένης, χωροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, κ.κ. Ελπιδοφόρου, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις στους εκκλησιαστικούς κύκλους.

Ευαγ. Μπούση – P. Dundas: Μάς πήρε 4 χρόνια να αποκτήσουμε τον Αλέξιο

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις