Σοβαρό ατύχημα για τον γιο των Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 Σοβαρό ατύχημα για τον γιο των Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

 Ο 20χρονος Παξ οδηγούσε το ηλεκτρικό του ποδήλατο, όταν χτύπησε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου - Δεν φορούσε κράνος τη στιγμή της πρόσκρουσης

30.07.2024 | 10:13

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, ο γιος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, Παξ Τζολί-Πιτ, έχει τραυματιστεί στο κεφάλι από ένα ατύχημα, το οποίο έως τώρα, χαρακτηρίζεται «πολύ σοβαρό». Πηγές των αστυνομικών αρχών δήλωσαν στο TMZ ότι ο 20χρονος οδηγούσε το ηλεκτρικό του ποδήλατο στο Λος Άντζελες, όταν χτύπησε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου. Οι τραυματιοφορείς μετέφεραν τον Παξ στο νοσοκομείο, αφού παραπονέθηκε για πόνο στο κεφάλι. Δεν φορούσε κράνος τη στιγμή της σύγκρουσης.

Πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι ο Παξ Τζολί-Πιτ πλησίαζε σε μια διασταύρωση στη λεωφόρο Los Feliz Boulevard γύρω στις 5 το απόγευμα, όταν έπεσε στο αυτοκίνητο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να έκανε το καθήκον του βγαίνοντας έξω και ελέγχοντας τον τραυματισμένο Παξ, προτού φτάσουν η αστυνομία και οι νοσοκόμοι.

 


Αν και δεν είναι σαφές πού ακριβώς συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο, μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο δήλωσαν ότι παραπονέθηκε για πόνο και στο ισχίο του και είπαν ότι φαίνεται να τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη σύγκρουση. Αρχικά, υπήρχε φόβος ότι ο Παξ μπορεί να είχε εσωτερική αιμορραγία, οπότε τον μετέφεραν εσπευσμένα σε νοσοκομείο, για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Πηγές δήλωσαν αργότερα στο TMZ ότι ο Παξ ήταν σε σταθερή κατάσταση μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, αν και η πλήρης έκταση των τραυμάτων του δεν είναι ακόμη σαφής.

 

Exit mobile version