Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

01

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα 1/8: Προβλέψεις για την Πέμπτη
PLUS

Ζώδια σήμερα 1/8: Προβλέψεις για την Πέμπτη

Ζώδια σήμερα 1/8: Πώς θα είναι η μέρα σου;

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου και είσαι σε μια αμυντική στάση. Νωρίς σήμερα είσαι σε καλή κατάσταση για να λύσεις δύσκολα ζητήματα και να βρεις λύσεις σε πρακτικά διλήμματα. Ωστόσο με τη σημερινή διέλευση Άρη – Σελήνης είσαι επίσης αρκετά προσανατολισμένος στο στόχο. Καλό θα ήταν να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να συνομιλήσεις και να συνδεθείς με τους άλλους, καθώς ένα διάλλειμα μπορεί να τονώσει τη διάθεση σου και να τροφοδοτήσει περαιτέρω τα κίνητρα σου.

Ταύρος

Οι ενέργειες σου σχετικά με τα χρήματα ή την απόκτηση άνεσης και ασφάλειας έχουν καλό συγχρονισμό σήμερα. Η θετική ενέργεια είναι επίσης μαζί σου για να λάβεις βοήθεια σε οικονομικά θέματα ή να φροντίσεις προσωπικά αντικείμενα και ιδιοκτησιακά. Βλέπεις ξεκάθαρα τις προτεραιότητες και τους στόχους σου και μπορείς να έχεις αρκετό κίνητρο για να τα βάλεις όλα σε σωστό δρόμο και τάξη. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις αγορές που θέλεις να διαρκέσουν. Αργότερα σήμερα μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να υπερασπιστείς τις αξίες σου ή να αντιμετωπίσεις ένα θέμα σεβασμού.

man and woman kissing inside kitchen

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον τομέα των πόρων σου όλη τη μέρα σε κάνει να προτιμάς ασφαλείς, οικείες και άνετες καταστάσεις και δραστηριότητες. Έχεις επίσης την τάση να μιλάς, να γράφεις και να σκέφτεσαι ότι έχει να κάνει με το παρελθόν. Ενώ κατά κάποιο τρόπο είναι μια καλή μέρα για να ρίξεις λίγο τους ρυθμούς, να συγκεντρωθείς και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου ή την αίσθηση ασφάλειας, η σημερινή διέλευση Άρη – Σελήνης φέρνει μια δόση φιλοδοξίας και επιθυμία για δράση. Είσαι σε καλή κατάσταση για να συνεργαστείς ή να ηγηθείς μιας ομάδας για να πετύχεις κάτι σημαντικό για σένα.

Καρκίνος

Η Σελήνη περνάει τη μέρα στο ζώδιο σου και είσαι πιο παρακινημένος και συγκεντρωμένος. Αντιμετωπίζεις ανεκπλήρωτες ανάγκες και επιστρέφεις στο παιχνίδι. Μπορεί επίσης να αναζητήσεις δημιουργικούς τρόπους για να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για δράση και ποικιλία. Μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνεις συνδέσεις που προάγουν τις φιλοδοξίες ή τους μακροπρόθεσμους στόχους σου, καθώς μια διέλευση από του Άρη διεγείρει την επιθυμία για περιπέτεια.

Λέων

Η Σελήνη περνάει σήμερα στον κρυφό σου τομέα, υποδεικνύοντας την ανάγκη σου να κάνεις ένα διάλειμμα από υπερβολικά απαιτητικές καταστάσεις. Οι δραστηριότητες που προάγουν τη συναισθηματική ανανέωση θα ήταν ευπρόσδεκτες τώρα. Το να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να συνδεθείς με τους γύρω σου μπορεί τώρα να είναι ωφέλιμο, καθώς η σημερινή επιρροή του Άρη ενισχύει τις συμμαχίες σου. Είναι καιρός να εργαστείς για ένα κοινό στόχο ή να ανακαλύψεις ομοϊδεάτες σου. Οι σχέσεις είναι ενθαρρυντικές, ωστόσο η μετριοπάθεια είναι τώρα το κλειδί.

Παρθένος

Η σημερινή Σελήνη φέρνει μια συναισθηματική ανανέωση. Η εξερεύνηση νέων ιδεών ή η ολοκλήρωση των γνώσεων σου μπορεί να είναι ικανοποιητική. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βοηθήσεις κάποιον να λύσει ένα πρόβλημα καθώς και για δημιουργική επικοινωνία, ιδιαίτερα με άτομα που αγαπάς. Ελκύεσαι από καταστάσεις ή ανθρώπους που σε βοηθούν να αναπτυχθείς και να βελτιωθείς. Έχεις μια καλή αίσθηση ισορροπίας και κατανοείς τις προτεραιότητες σου και οι αλληλεπιδράσεις σου είναι πιθανό να είναι θερμές και ενθαρρυντικές.

Ζυγός

Η εκπλήρωση των ευθυνών σου είναι σημαντική για τη συναισθηματική σου ικανοποίηση σήμερα. Ακόμα κι έτσι, είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις ένα διάλειμμα από τη συνηθισμένη ρουτίνα σου και να αφήσεις το μυαλό σου να περιπλανηθεί. Η αλλαγή του ρυθμού με το πως ή ακόμα και το από που θα κάνεις τη δουλειά σου, μπορεί να κάνει τη διαφορά για την παραγωγικότητα σου. Απολαμβάνεις να μοιράζεσαι ιδέες και καλή παρέα και ένα ευχάριστο θέμα που θέλει εξερεύνηση και ανακάλυψη είναι ιδανικό για την τρέχουσα νοοτροπία σου.

Σκορπιός

Έχεις την τάση να παρακολουθείς τα τρέχοντα γεγονότα σήμερα και μπορείς να αποκτήσεις νέες προοπτικές για ένα θέμα. Μπορείς να εμπνευστείς από τα σχόλια που λαμβάνεις, από την ανταλλαγή ιδεών, δεξιοτήτων, ταλέντων ή γνώσεων με άλλους. Μπορεί να νιώσεις κίνητρο για να κάνεις το καλύτερο που μπορείς και ίσως να είναι μια καλή μέρα για είσαι απασχολημένος και να προωθείς προσωπικά και εργασιακά έργα. Η αίσθηση της τάξη σε εμπνέει. Είσαι σε παραγωγικό πνεύμα και βλέπεις τις προκλήσεις ως ελκυστικές και διασκεδαστικές.

a person sitting on a rock next to water

Τοξότης

Η μέρα προσφέρει πολλά για να απορροφήσεις και θα μπορούσες να λύσεις προβλήματα, να φτιάξεις λίστες και να ταξινομήσεις περισσότερα απ’ ότι συνήθως. Αναζητάς τρόπους να ενισχύσεις τα έργα σου, καθώς το διάθεση σου για να αναπτυχθείς και να διαπρέψεις είναι ισχυρή. Μπορεί επίσης να είναι μια καλή στιγμή για την πραγματοποίηση κάποιων επιθυμιών σου και την καλή σύνδεση με ένα ερωτικό ενδιαφέρον ή σύντροφο. Μπορεί να εστιάσεις σε σχέδια και στόχους που σχετίζονται με την προσωπική ολοκλήρωση και ικανοποίηση.

Αιγόκερως

Οι σχέσεις σου τραβούν μεγάλο μέρος του ενδιαφερόντων και της προσοχής σου σήμερα, με τη Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου. Θέματα που απαιτούν ευρεία η γενική σκέψη μπορούν να ωφεληθούν, καθώς η Σελήνη πλησιάζει τον Ερμή στον 9ο οίκο σου. Υπάρχει επίσης ικανοποίηση στο να ανταποκρινόμαστε σε ευκαιρίες συναισθηματικής ανάπτυξης. Οι γύρω σου φαίνεται να ενθαρρύνουν την πίστη στον εαυτό σου και στο μέλλον σου. Το να καταβάλλεις λίγη περισσότερη προσπάθεια και ενέργεια στις επιδιώξεις σου σήμερα σου έρχεται φυσικά.

a close up of a person with their eyes closed

Υδροχόος

Με τη σημερινή Σελήνη προτιμάς να μην αδρανείς. Ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα για βαθύτερες και πιο πλούσιες συζητήσεις από το συνηθισμένο και παρατηρείς τις ανισορροπίες όπου υπάρχουν. Μπορείς να αφήσεις στην άκρη προσωπικά ζητήματα και συναισθήματα για να ασχοληθείς με θέματα επιχειρήσεων. Υπάρχει ιδιαίτερα παραγωγική ενέργεια μέσα σου τώρα. Ταυτόχρονα μπορεί να δημιουργήσεις φιλικές σχέσεις μέσω του γραπτού λόγου. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για να αναλάβεις δράση σε ένα σημαντικό έργο, ιδιαίτερα σε μια προσπάθεια επικοινωνίας ή μάθησης.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον 5ο οίκο σου σήμερα και βάζεις περισσότερο τον εαυτό σου σε εγκάρδιες αναζητήσεις. Οι σχέσεις σου γίνονται πιο εύκολες καθώς είναι εύκολο το να ακούς, να κατανοείς και να υποστηρίζεις. Η δημιουργική ροή είναι επίσης εύκολη. Είναι μια καλή στιγμή για οικογενειακές υποθέσεις και λήψη αποφάσεων για να βελτιώσεις τη ζωή σου στο σπίτι ή το αίσθημα ασφάλειας. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για οικονομικά θέματα, φροντίζοντας τα προσωπικά σου αντικείμενα ή αναζητώντας οικονομικές συμβουλές.

Tlife.gr 
a group of people sitting on a rock
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις