Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

02

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ευαγγελία Συριοπούλου έγκυος: Η αγαπημένη ηθοποιός περιμένει το δεύτερο παιδί της
LIFESTYLE

Ευαγγελία Συριοπούλου έγκυος: Η αγαπημένη ηθοποιός περιμένει το δεύτερο παιδί της

Σύσσωμη η εγχώρια showbiz της εύχεται για την δεύτερη εγκυμοσύνη της

Το πιο χαρμόσυνο γεγονός ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η Ευαγγελία Συριοπούλου! Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία την τελευταία σεζόν πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της.

Η αγαπημένη ηθοποιός πόζαρε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη έχοντας δίπλα της τον 2χρονο γιο της, αποκαλύπτοντας έτσι ότι περιμένει σε λίγους μήνες τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Στράτο Πατσατζή.

«Αυτόν τον Αύγουστο νιώθω διπλά ευτυχισμένη!!! Καλό Μήνα!!!» έγραψε η Ευαγγελία Συριοπούλου στη λεζάντα της ανάρτησης.

Οι ευχές της εγχώριας showbiz για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Η Ευαγγελία Συριοπούλου είναι μία από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς στον χώρο και έτσι δεν ήταν λίγοι οι επώνυμοι Έλληνες και συνάδελφοί της που της ευχήθηκαν για το χαρμόσυνο γεγονός.

Η ανάρτηση με την φουσκωμένη της κοιλίτσα πλημμύρισε από ευχές ηθοποιών που καταχάρηκαν με την ανακοίνωση της Ελληνίδας πρωταγωνίστριας.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο σύζυγός της και οικονομολόγος Στράτος Πατσατζής παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο τον Σεπτέμβριο του 2023, μετά από 13 ολόκληρα χρόνια σχέσης.

«Δεν νιώθω ότι έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητα μας μετά τον γάμο. Με τον Στράτο είμαστε μαζί 13 χρόνια, οπότε ήταν ένα ωραίο βράδυ που περάσαμε υπέροχα. Το θέλαμε πολύ» είχε αποκαλύψει η ηθοποιός για τον γάμο τους.

«Δεν το είχαμε πάρει απόφαση να παντρευτούμε τόσα χρόνια. Οπότε όταν ήρθε ο μικρούλης στη ζωή μας, μαζί με την βάφτιση είπαμε θα κάνουμε μαζί και τον γάμο», έχει αποκαλύψει επίσης η Ευαγγελία Συριοπούλου.

«Είναι κούκλος, πολύ καλό παιδί, έξυπνος. Έχει όλα τα καλά του Θεού. Ο σύντροφός μου χαίρεται όταν μου κάνουν κομπλιμέντα. Δεν υπήρξε ποτέ ζήλια μεταξύ μας. Είναι πολύ ισορροπημένα τα πράγματα. Είμαστε πολύ καλά. Νιώθω πολύ ευτυχισμένη. Η ζωή μας είναι ισορροπημένη. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο και ξέρεις γιατί είσαι μαζί του, όλα τα άλλα είναι πολύ μικρά.

Ο Στράτος δε ζηλεύει στις ερωτικές σκηνές στο σήριαλ. Μπορεί μάλιστα να μου έλεγε, εδώ δεν ήσουν καλή. Δεν έχω κοιτάξει το κινητό του ποτέ. Αλλά έχω ρωτήσει ποιος είναι;», είχε εξομολογηθεί η γνωστή ηθοποιός για τον άντρα της ζωής της.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις