Πίτσα χωρίς ζύμη συνταγή: Τι καλύτερο για τα αυγουστιάτικα βράδια;

PLUS

Πίτσα χωρίς ζύμη συνταγή: Τι καλύτερο για τα αυγουστιάτικα βράδια;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πίτσα χωρίς ζύμη συνταγή: Έτοιμη σε 15 λεπτά, πανεύκολη και πεντανόστιμη

02.08.2024 | 11:43

Υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια εύκολη συνταγή για πίτσα το καλοκαίρι; Μπορεί οι συνταγές στο διαδίκτυο να είναι πολλές, με τη διαδικασία της ζύμης να διαφέρει, ωστόσο εμείς ανακαλύψαμε την πιο εύκολη από όλες, μια συνταγή για την οποία δεν χρειάζεται να φτιάξετε ζύμη και να περιμένετε να φουσκώσει. Αντί να χρησιμοποιήσετε ζύμη, θα χρησιμοποιήσετε πίτα, εκείνη που χρησιμοποιούμε στο σουβλάκι. Πάνω σε αυτή την πίτα θα απλώσετε όλα σας τα υλικά, θα ψήσετε για περίπου 15 λεπτά και χωρίς κόπο θα απολαύσετε την πιο νόστιμη πίτσα που έχετε φάει ποτέ.

Πίτσα χωρίς ζύμη, σε 15 λεπτά

Υλικά

Μεγάλες πίτες καλαμποκιού για σουβλάκια

Κέτσαπ

Τυρί που λιώνει

Μανιτάρια

Μια πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες

Κομμένο κρεμμύδι

Θρυμματισμένη φέτα

Σαλάμι αέρος

Εκτέλεση

Σε ένα ταψί με λαδόκολλα απλώνουμε τις πίτες καλαμποκιού και επάνω τους βάζουμε περίπου δύο κουταλιές της σούπας κέτσαπ. Επειτα, απλώνουμε το τριμμένο τυρί που λιώνει μόνο του και ξεκινάμε να απλώνουμε τα υλικά μας.

Ξεκινάμε με το σαλάμι αέρος, περίπου βάζουμε 3 με 4 κομμάτια, ανάλογα με τα γούστα μας βέβαια, απλώνουμε ομοιόμορφα τα μανιτάρια κονσέρβας, τις πιπεριές, το κρεμμύδι και έπειτα τη φέτα.

Σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βάζουμε το ταψί μας για περίπου 10 με 15 λεπτά, ανάλογα τον φούρνο μας, και αποσύρουμε μόλις δούμε πως η πίτα έχει ροδίσει και τα υλικά έχουν ψηθεί με το τυρί να λιώνει.

Πηγή: Bovary.gr

Ετικέτες
Exit mobile version