Ζώδια σήμερα 2/8: Προβλέψεις για την Παρασκευή

PLUS

Ζώδια σήμερα 2/8: Προβλέψεις για την Παρασκευή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ζώδια σήμερα 2/8: Πώς θα είναι η μέρα σου;

02.08.2024 | 11:33

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού φέρνει ένα κάπως απρόβλεπτο ή αποπροσανατολιστικό κλίμα στην ημέρα, κυρίως επειδή ανατρέπει τη ρουτίνα. Μπορεί επίσης να προκαλέσει ανησυχία. Ξαφνικές έλξεις για ανθρώπους, υλικά πράγματα ή εμπειρίες μπορεί να εμφανιστούν σήμερα και αυτά μπορεί να σε ενθουσιάσουν ή να σε ενοχλήσουν, ανάλογα με την οπτική σου! Μπορεί να υπάρξουν κάποια απροσδόκητα γεγονότα με χρήματα, σχέσεις ή την κοινωνική σου ζωή, τα οποία μπορεί να σε απογοητεύσουν προσωρινά και να επηρεάσουν αρνητικά το χρονοδιάγραμμα των δραστηριοτήτων σου.

Ταύρος

Η Αφροδίτη ο πλανητικός σου κυβερνήτης αμφισβητείται από τον Ουρανό σήμερα και μπορεί να βιώσεις κάποια ανησυχία ή αναταραχές. Με τον Ουρανό στο ζώδιο σου, ανακαλύπτεις μερικές φορές απότομα, την ανεξάρτητη πλευρά σου. Ωστόσο η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια φιλόξενη περιοχή του χάρτη σου και έχεις μια πιο έντονη επιθυμία και αγάπη για άνετες και οικείες καταστάσεις αυτές τις μέρες. Σήμερα μπορεί να βιώσεις μια θεμελιώδη σύγκρουση μεταξύ της επιθυμίας ή οικειότητας και της επιθυμίας περισσότερης ανεξαρτησίας. Μπορεί να υπάρξουν διακοπές και αλλαγές στα σχέδια, ιδιαίτερα στο σπίτι και στις σχέσεις.

Δίδυμοι

Το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού δείχνει απροσδόκητα ζητήματα επικοινωνίας και μεταφοράς. Με τη δυνατότητα αυτής της επιρροής να σε κρατά στην άκρη του καθίσματος, το να κεντράρεις στον εαυτό σου είναι μια καλή ιδέα, αλλά προσωρινά, όχι ιδιαίτερα εύκολη! Οι αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα θα μπορούσαν να σε βγάλουν λίγο εκτός πορείας. Η Αφροδίτη ευλογεί τον ηλιακό 3ο οίκο, τονίζοντας την απόλαυση της συνομιλίας και της σύνδεσης, αλλά σήμερα μπορεί να μην είσαι σίγουρη πόσο κοντά θέλεις να πλησιάσεις ή μπορεί να υπάρξουν στιγμές αποσύνδεσης και παρεξήγησης.

Καρκίνος

Το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να σε ταρακουνήσει, ειδικά με χρήματα ή φιλία, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να νιώσεις λίγο εκτός κέντρου προσωρινά. Αντίθετα, απροσδόκητα γεγονότα θα μπορούσαν να σε βγάλουν από τη ζώνη άνεσης σου. Είναι προσωρινό και μπορεί να οδηγήσει σε καλά πράγματα, αλλά μπορεί επίσης να το βιώνεις λίγο ενοχλητικά. Αυτή η επιρροή θα μπορούσε να δημιουργήσει μια εσωτερική σύγκρουση ανάμεσα στο να θέλεις να παίξεις με ασφάλεια και να πειραματιστείς με κάτι νέο.

Λέων

Το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να είναι λίγο τεταμένο και απαιτεί ευελιξία και ισχυρή αίσθηση του εαυτού σου. Αυτή η επιρροή μπορεί να αφήσει κάποια πράγματα στον αέρα. Μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις με άλλους ή πρέπει να αντιμετωπίσεις αναξιόπιστα ή μη διαθέσιμα άτομα και τα προγράμματα να είναι εκτός λειτουργίας. Αντίθετα, μπορεί να βιώσεις αυτή την πτυχή ως μια εσωτερική σύγκρουση και να δεις ότι θέλεις να είσαι κοντά σε κάποιον και να λαχταράς την ανεξαρτησία σου. Σκέψου ότι οι άνθρωποι είναι απορροφημένοι με τα ζητήματα τους και αν δεν ανησυχείς για το τι μπορεί να σημαίνει αυτό ή το πάρεις πολύ σοβαρά, μπορεί να καταλήξεις να απολαμβάνεις το χώρο και την ελευθερία που σου παρέχει το να κάνεις το δικό σου.

Παρθένος

Με το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, μπορεί να λαχταράς μια αλλαγή ρυθμού ή μια διαφορετική μορφή συναισθηματικής ανανέωσης. Ωστόσο, αυτή η διέλευση μπορεί να δυσκολέψει το να δεις τι είδους αλλαγή χρειάζεσαι, προκαλώντας κάποια ανησυχία. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες χαμένες συνδέσεις ή αλλαγές χρονοδιαγράμματος. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον ιδιωτικό, υποσυνείδητο τομέα σου, ενθαρρύνοντας μια εσωτερική εστίαση, ενώ ο Ουρανός σε ωθεί να μάθεις νέα πράγματα, να μοιραστείς τις ιδέες σου και να αναζητήσεις διαφορετικές απολαύσεις.

Ζυγός

Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να ταρακουνήσει τα πράγματα, επιβάλλοντας αλλαγές για τις οποίες μπορεί να μην είχες προετοιμαστεί. Το να ακολουθείς μια ρουτίνα, οδηγίες ή ένα πρόγραμμα μπορεί να αποδειχτεί πρόκληση μόνο προς το παρόν. Οι κοινωνικές αλληλεπιδράσεις μπορεί να προκαλούν σύγχυση με εκπληκτικά συναισθήματα να αναδύονται. Ωστόσο, αν σκοπεύεις να ακολουθήσεις τη ροή και να αφήσεις κάποιες αλλαγές να συμβούν, θα μπορούσες να ανακαλύψεις ότι περνάς υπέροχα. Εάν τα ραντεβού ακυρωθούν ή τα σχέδια αλλάξουν, στόχευσε στο να αντιμετωπίσεις τον ελεύθερο χρόνο ως θετικό.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό σήμερα και μπορεί να υπάρχουν ανάμεικτα συναισθήματα ή ένταση με άλλους, ανάλογα με το αν αυτή η όψη παίζει εσωτερικά ή εσωτερικά. Στο επίκεντρο αυτού, μπορεί να χρειαστεί μια αλλαγή ρυθμού και όσο πιο γρήγορα εντοπίσεις αυτή την ανάγκη τόσο το καλύτερο. Μπορεί να μην συμφωνείς με κάποιον για την κατεύθυνση σου, αλλά ίσως χρειάζεσαι λίγο χώρο για να σκεφτείς τα πράγματα. Προσωρινά δεν είναι εύκολο να βλέπεις με τα μάτια των άλλων ή να σε βλέπουν οι άλλοι όπως θα ήθελες. Για καλύτερα αποτελέσματα σήμερα, κράτησε την προσωπική σου ζωή και μην την αφήσεις να πέσει στην προσοχή των άλλων.

Τοξότης

Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον απρόβλεπτο, επαναστατικό Ουρανό σήμερα, μπορεί να είναι δύσκολο να κρατήσεις τα πάντα σε ευθεία γραμμή. Αν και αυτή η διέλευση μπορεί να είναι λίγο αποσταθεροποιητική, μπορεί να είναι καλό για την αποκάλυψη ή την προτροπή νέων μεθόδων. Στο επίκεντρο αυτής της επιρροής βρίσκεται η ανάγκη να προσεγγίσεις τους ανθρώπους και τις απολαύσεις με διαφορετικούς τρόπους ή να αλλάξεις τη ρουτίνα σου για να διασκεδάσεις νέα συναισθήματα. Ωστόσο, μπορεί να εμφανιστεί με απροσδόκητους τρόπους, ιδιαίτερα εάν δεν έχεις επαφή με αυτή την ανάγκη.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό σήμερα. Αυτή η διέλευση μπορεί να υποδηλώνει αντικρουόμενα συναισθήματα καθώς παλεύεις με την επιθυμία για εναρμόνιση και την ταυτόχρονη ανάγκη για ανεξαρτησία. Μπορεί να λαχταράς περισσότερο βάθος από ένα έργο ή μια σχέση από τη μια πλευρά, αλλά από την άλλη ανησυχείς για την πιθανότητα να χρειαστεί να ακολουθήσεις τα προγράμματα των άλλων. Η υπομονή είναι το κλειδί καθώς πλοηγείσαι σε αυτά τα αντικρουόμενα συναισθήματα.

Υδροχόος

Ενώ είσαι γενικά καλά με την αλλαγή, τη βελτίωση και την πρόοδο, αφιερώνεις χρόνο για να προσαρμοστείς σε αυτά τα πράγματα, αν σου έρθουν ξαφνικά ή από άλλους. Ως εκ τούτου είναι καλύτερο να αναγνωρίσεις την ανάγκη να ανακινήσεις τη ρουτίνα και να κάνεις αλλαγές μόνη σου, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό σήμερα. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη επί του παρόντος επισκέπτεται τον τομέα της συνεργασίας σου, μια σχέση μπορεί να είναι μέρος αυτού, αλλά ο Ουρανός επί του παρόντος ανακατεύει τα πράγματα στον τομέα της καρδιάς και του σπιτιού σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της δημιουργικότητας σου, διεγείροντας την επιθυμία για περισσότερη ευχαρίστηση, διασκέδαση και αυτοέκφραση. Το σημερινό τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να ανατρέψει προσωρινά τα χρονοδιαγράμματα, ίσως να προκαλέσει λίγη ένταση ή να προκαλέσει εκπλήξεις. Η αναποφασιστικότητα που προέρχεται από την ανησυχία μπορεί να σε αφήσει να αισθάνεσαι σε κενό. Μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστούν οι άνθρωποι ή μπορεί να υπάρχουν τόσοι πολλοί περισπασμοί και διακοπές που είναι δύσκολο να ακούσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται.

Πηγή: Tlife
Ετικέτες
Exit mobile version