Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

02

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Χρήστου ασημένιο Ολυμπιακοί 2024: Συγχαρητήρια από Μητσοτάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρήστου ασημένιο Ολυμπιακοί 2024: Συγχαρητήρια από Μητσοτάκη

«Μια μεγάλη δικαίωση για τον αθλητή μας, μια στιγμή χαράς και υπερηφάνειας για όλες και όλους μας» έγραψε σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον Απόστολο Χρήστου για την μεγάλη επιτυχία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

“Χίλια μπράβο στον Απόστολο Χρήστου για το πρώτο αργυρό μετάλλιο της πατρίδας μας στους Ολυμπιακούς του Παρισιού. Επέμεινε, πάλεψε, επέστρεψε και νίκησε!”, αναφέρει ο πρωθυπουργός σε συγχαρητήρια ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου από τον Απόστολο Χρήστου.

“Μια μεγάλη δικαίωση για τον αθλητή μας, μια στιγμή χαράς και υπερηφάνειας για όλες και όλους μας”.

«Μας έδειξες ότι μπορεί να πέφτουμε στη ζωή μας, αλλά πάντα πρέπει να σηκωνόμαστε και να προσπαθούμε πάλι» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα για την επιτυχία του Απόστολου Χρήστου ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κολύμβηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

«Προχθές για εκατοστά του δευτερολέπτου έμεινες εκτός βάθρου.

Σήμερα η σημαία μας υψώθηκε ξανά στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες με την επιτυχία σου.

Συγχαρητήρια Απόστολε! Όχι μόνο για τη διάκριση, αλλά γιατί μας έδειξες ότι μπορεί να πέφτουμε στη ζωή μας, αλλά πάντα πρέπει να σηκωνόμαστε και να προσπαθούμε πάλι» ναγγέρει ο Κασσελάκης στη ανάρτησή του.

Συγχαρητήρια στον Απόστολο Χρήστου για την μεγάλη του νίκη στους Ολυμπιακούς διαβιβάζει μέσω διαδικτύου ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Ο Απόστολος Χρήστου έγραψε ιστορία!»

«Ο Απόστολος Χρήστου έγραψε ιστορία! Θερμά συγχαρητήρια για το ασημένιο μετάλλιο στα 200m ύπτιο! Στην καρδιά όλων μας ο Απόστολος φορά στο στήθος και το μετάλλιο για τα 100m» έγραψε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Χ» (πρώην Twitter) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις