Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

02

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζένιφερ Λόπεζ διαζύγιο: Λίγο πριν το τέλος του ο γάμος με τον Μπεν Άφλεκ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζένιφερ Λόπεζ διαζύγιο: Λίγο πριν το τέλος του ο γάμος με τον Μπεν Άφλεκ

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ είναι μια ανάσα πριν πάρουν οριστικά διαζύγιο μετά την αποτυχημένη τελευταία προσπάθεια για επανασύνδεση τις τελευταίες εβδομάδες. Όπως αναφέρουν φίλοι του 51χρονου ηθοποιού και της 55χρονης τραγουδίστριας στη Daily Mail, τα έγγραφα διαζυγίου του ζευγαριού «έχουν οριστικοποιηθεί, αλλά δεν έχουν παραδοθεί ακόμη». Αυτά τα νέα έρχονται αφότου ο Άφλεκ αγόρασε μια νέα bachelor έπαυλη αξίας 20,5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Pacific Palisades την Τετάρτη 24 Ιουλίου, την ημέρα που η Λόπεζ έκλεισε τα 55. Οι φίλοι της Λόπεζ ισχυρίστηκαν ότι η ξαφνική εργένικη αγορά του Άφλεκ ανήμερα των γενεθλίων της ήταν «μαχαίρι στην καρδιά». Η αγορά του έγινε λίγες μέρες αφότου το ζευγάρι έβαλε την έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς προς πώληση για 68 εκατομμύρια δολάρια. Η 24η Ιουλίου σηματοδότησε επίσης την ημέρα που η Λόπεζ ολοκλήρωσε την πώληση του νεοϋορκέζικου ρετιρέ της των τεσσάρων υπνοδωματίων για 23 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το People.

«Ολοκλήρωναν τα χαρτιά διαζυγίου πριν από ένα μήνα, αλλά περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να τα καταθέσουν», ισχυρίστηκε μια πηγή κοντά στο ζευγάρι. «Εκείνη την ώρα, θα κυκλοφορήσουν μια κοινή δήλωση που θα λέει πώς έχουν πολλή αγάπη ο ένας για τον άλλον και πώς πάλεψαν για να λειτουργήσει, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ειλικρινά, στο τέλος δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε συμβιβασμό. Αυτό που είχαν πριν έχει φύγει και το έχουν αποδεχτεί και οι δύο», ισχυρίστηκε άλλη πηγή. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε για τελευταία φορά μαζί στις 30 Μαρτίου. Έκτοτε έχουν περάσει το καλοκαίρι χωριστά. Η Τζένιφερ βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό στην ανατολική ακτή, ενώ ο Μπεν παραμένει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Οι φήμες περί χωρισμού του Άφλεκ και της Λόπεζ άρχισαν να κυκλοφορούν τον Μάιο, όταν πηγές κοντά στο ζευγάρι ανέφεραν ότι ο Μπεν είχε μετακομίσει σε ένα νοικιασμένο σπίτι 100.000 δολαρίων και το ζευγάρι σκόπευε να πουλήσει το «σπίτι των ονείρων» του. Το σπίτι αυτό ήταν σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το σπίτι της πρώην συζύγου της Τζένιφερ Γκάρνερ και των παιδιών του στο Brentwood. Το νέο, εργένικο του Άφλεκ μοιάζει περισσότερο με μια έπαυλη πολλών εκατομμυρίων με πέντε υπνοδωμάτια, έξι μπάνια, με χώρους πρωινού και τραπεζαρίας, καθώς και ξεχωριστό οικογενειακό δωμάτιο, κρησφύγετο, ντουλάπες-δωμάτια, αίθουσα πολυμέσων, μικρό μπάνιο, ακόμη και ξενώνα. Το σπίτι σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Cliff May. Η Λόπεζ πιστεύεται ότι μένει στη Νέα Υόρκη, αφού πρόσφατα γιόρτασε τα γενέθλιά της στα Χάμπτονς.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις