Παλιοσπύρου Instagram: Πόζες με λεοπάρ μπικίνι στη Σαντορίνη

LIFESTYLE

Παλιοσπύρου Instagram: Πόζες με λεοπάρ μπικίνι στη Σαντορίνη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Παλιοσπύρου Instagram: Δείτε τις φωτογραφίες

03.08.2024 | 18:21

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζει το καλοκαίρι της στη Σαντορίνη. Μετά τη Μύκονο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε στη Σαντορίνη, όπου απολαμβάνει τη θάλασσα, τον ήλιο και το κυκλαδίτικο τοπίο του νησιού. Σε ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Αυγούστου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέβασε μερικές φωτογραφίες της, όπου ποζάρει φορώντας λεοπάρ μπικίνι, ψάθινο καπέλο και γυαλιά ηλίου, σε παραλία του νησιού.

Μάλιστα, δεν δίστασε να σχολιάσει χιουμοριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης τις ίδιες της τις φωτογραφίες, γράφοντας: «Cheers to those friends, που στις φωτός μας βγάζουν με 3 μέτρα πόδι!».

Νωρίτερα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρισκόταν στη Μύκονο για να απολαύσει μερικές καλοκαιρινές στιγμές. Θέλοντας να μοιραστεί κάποια στιγμιότυπα από τα μπάνια της στη θάλασσα με τους περισσότερους από 200 χιλιάδες ακολούθους της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε μια ανάρτηση στο Instagram της. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε από την παραλία, πόζαρε γονατισμένη στην άμμο με φόντο τα γαλάζια νερά του κυκλαδίτικου νησιού, φορώντας ένα σκούρο μπλε και γαλάζιο μπικίνι, ένα καπέλο και γυαλιά ηλίου. «Διακοπές για πάντα, στο απέραντο γαλάζιο! Ελλάδα μου σ’ αγαπώ», έγραψε συνοδεύοντας τις φωτογραφίες.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η τηλεόραση είναι κάτι που θέλω

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για το ενδεχόμενο να δουλέψει στον χώρο της τηλεόρασης, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του «Summer’s Cool». «Δεν νομίζω ότι θα με δείτε κάπου σύντομα, εκτός αν γίνει κάτι ξαφνικό», είπε αρχικά. Και πρόσθεσε: «Η τηλεόραση είναι κάτι που το θέλω. Θα ήθελα να δω και ένα πρόσωπο της τηλεόρασης με ένα πιο κοινωνικό προφίλ και χαρούμενο και αστείο, αλλά και λίγο πιο κοινωνικό, και λιγότερο “κίτρινο” θα έλεγα».

 

Exit mobile version