Ζώδια σήμερα 3/8: Προβλέψεις για το Σάββατο

PLUS

Ζώδια σήμερα 3/8: Προβλέψεις για το Σάββατο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ζώδια σήμερα 3/8: Πώς θα είναι η μέρα σου;

03.08.2024 | 08:59

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η Σελήνη κατευθύνεται στον εκφραστικό, μερικές φορές δραματικό ηλιακό 5ο οίκο σου. Η ερωτική σου ζωή, η αναψυχή, οι απολαύσεις και οι κοινωνικές σου εμπλοκές είναι μεγαλύτερες. Έχεις μια πραγματική αίσθηση ότι εάν απολαμβάνεις τον εαυτό σου πληρέστερα, ενισχύεις την αυτοπεποίθηση και την αίσθηση της ανεξαρτησίας σου. Αργότερα σήμερα, η λήψη αποφάσεων μπορεί να είναι προκλητική και οι χαλαρές θέσεις και τα συναισθήματα δεν είναι η προτίμηση σου. Προηγούμενα θέματα ή ενοχές μπορεί να αναδυθούν και να παρέμβουν στο παρόν.

Ταύρος

Μπορεί να καταλήξεις σε εξαιρετικές ιδέες ή συμπεράσματα για επαγγελματικά, οικονομικά ή θέματα υγείας σήμερα. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να δέσεις χαλαρά άκρα. Το να αγκαλιάζεις την ανάγκη σου για ιδιωτικότητα ή ανωνυμία φαίνεται να είναι ο τρόπος για ένα ισχυρό αίσθημα ανάπτυξης. Είσαι ιδιαίτερα αξιόπιστη και έξυπνη. Αργότερα σήμερα, πρόσεξε για εσφαλμένα σημεία ανάγνωσης. Μπορεί να έχεις να κάνεις με κάποιον που σκέφτεται την αλήθεια. Μπορεί τέλος να υπάρχουν ανοδικές διαθέσεις, κυρίως επειδή η εμφάνιση μπορεί να εξαπατά αυτή τη στιγμή.

Δίδυμοι

Ίσως κερδίσεις κάποια εκτίμηση ή αναγνώριση για την ευφυΐα, τη διορατικότητα ή τη δημιουργικότητα σου. Μπορεί να είναι η στιγμή για να κάνεις συνδέσεις και να διατηρήσεις ένα άνετο επίπεδο ανεξαρτησίας ταυτόχρονα. Μπορεί να έχεις μια σταθερή αίσθηση ότι το να δίνεις περισσότερη προσοχή στην επικοινωνία σου μπορεί να τονώσει τη σχέση σου με φίλους ή ομάδες. Στόχος να αποφύγεις τη σπατάλη χρόνου και ψυχικής ενέργειας σε θέματα που δεν μπορείς να αλλάξεις. Εάν ωστόσο το να νιώθεις λίγο παράξενα σε παρακινεί να κάνεις βελτιώσεις τότε είσαι σε εξαιρετική φόρμα.

Καρκίνος

Θα μπορούσε να σε ενδιαφέρει να οργανώσεις έναν τομέα της ζωής σου ή αλλιώς να βρεις τρόπους να κάνεις μια κατάσταση να λειτουργήσει για σένα. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των πόρων σου και το να δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στο να νιώθεις άνετα ή να φροντίσεις τα πράγματα σου μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Έχεις μια καλή αίσθηση ότι αν ηρεμήσεις θα νιώσεις άνετα και πιο ικανή να επιδιώξεις τους κοσμικούς σου στόχους. Αργότερα σήμερα η δυσαρέσκεια είναι πιθανή, αλλά ιδανικά σε ωθεί να κάνεις τις απαραίτητες προσαρμογές.

Λέων

Η Σελήνη κατευθύνεται στο ζώδιο σου σήμερα και μπορεί να γεμίσεις με ιδέες και σχέδια. Έχεις την αίσθηση ότι όσο περισσότερο πιστεύεις στον εαυτό σου, τις ιδέες και τις προσπάθειες σου, τόσο πιο δυνατή είσαι. Αυτή η αυτοπεποίθηση είναι η πηγή δύναμης και ανεξαρτησίας σου. Το να βγεις λίγο από τη ζώνη άνεσης σου και να προκαλέσεις τον εαυτό σου μπορεί να είναι ικανοποιητικό. Οι επικοινωνίες αργότερα σήμερα, μπορεί να δυσκολέψουν το να ευχαριστήσεις τους άλλους και τον εαυτό σου! Κάποια μορφή ευθυγράμμισης ή αλλαγής δρομολόγησης μπορεί να σε ωφελήσει, κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία, την εργασία και τις συνήθειες.

Παρθένος

Το να κάνεις μικρές βελτιώσεις στη ζωή σου είναι στο επίκεντρο σήμερα, ειδικά σε συναισθηματικό επίπεδο. Χρειάζεσαι χρόνο για προβληματισμό και αποτοξίνωση. Έχεις την αίσθηση ότι καθώς αισθάνεσαι πιο άνετα με τα πιο εσωτερικά συναισθήματα σου, όχι μόνο ενισχύεις την αυτοκατανόηση σου, αλλά γίνεσαι πιο ελεύθερη και πιο ανεξάρτητη. Θα μπορούσες να έχεις καταπληκτική εικόνα των συναισθημάτων σου ή των προηγούμενων γεγονότων. Αργότερα σήμερα μπορεί να μη λαμβάνεις την πλήρη ιστορία ή να αισθάνεσαι κολλημένη στο παρελθόν.

Ζυγός

Η αυτοέκφραση έρχεται όμορφα σε σημεία σήμερα. Μπορεί να έχεις μια ισχυρή θέληση ότι καθώς προσεγγίζεις τις σχέσεις σου ένας προς έναν με περισσότερη αυτοπεποίθηση και ισορροπία, βελτιώνεις τις άλλες συνδέσεις γύρω σου και το αντίστροφο. Ομοίως, καθώς αγκαλιάζεις τους προσωπικούς στόχους ευτυχίας οι συνδέσεις σου ενισχύονται καθώς νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ένα από τα πιο δυνατά σου σημεία είναι το να βλέπεις και τις δυο όψεις του νομίσματος, αλλά αυτό μπορεί να σε αφήσει αναποφάσιστη.

Σκορπιός

Οι ιδέες σου για τη δουλειά ή τη φήμη σου είναι ισχυρές τώρα. Θα μπορούσες να αισθανθείς ότι μια πιο σίγουρη αλλά ισορροπημένη προσέγγιση των καθηκόντων, των συνηθειών, της ρουτίνας και της υγείας σου μπορεί να βελτιώσει σημαντικά το αίσθημα της ικανότητας σου να αναλάβεις τη ζωή σου. Νιώθεις πιο υπεύθυνη απ’ ότι συνήθως και είναι υπέροχο να είσαι παραγωγική. Ωστόσο αργότερα σήμερα μπορεί να μην αισθάνεσαι πάνω από το πρόγραμμα σου. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολο να διαχωρίσεις την προσωπική σου ζωή και τις ευθύνες σου, οδηγώντας σε περιορισμένο εύρος προσοχής ή παρεξηγήσεις.

Τοξότης

Η επιθυμία να προχωρήσεις με ειδικά έργα είναι έντονη σήμερα και με περισσότερη σημασία, καθώς είσαι όλο και πιο αφοσιωμένη. Το όραμα σου είναι μοναδικό και εμπνευσμένο. Μπορεί να αισθανθείς ότι όσο περισσότερο αγκαλιάζεις τη δημιουργικότητα και την αυτοέκφραση σου τόσο καλύτερη είναι η οπτική σου για τη ζωή και τη αίσθηση της περιπέτειας. Το να ανοίγεις τον εαυτό σου σε διαφορετικές προοπτικές και εμπειρίες μπορεί να σε ανταμείψει. Ωστόσο αργότερα το σήμερα δεν είναι ιδανικό για να λάβεις σταθερές απαντήσεις.

Αιγόκερως

Οι σημερινές διελεύσεις είναι καλές για να κάνεις ουσιαστικές συνδέσεις που σου επιτρέπουν να λύσεις προβλήματα και να ανακαλύψεις λόγους και κίνητρα. Έχεις μια ισχυρή αίσθηση ότι όσο περισσότερο εξισορροπείς και αναλαμβάνεις τον έλεγχο του οικιακού κόσμου σου, τόσο πιο σίγουρη θα προσαρμόσεις τον εαυτό σου σε άλλους τομείς της ζωής σου. Η ταξινόμηση ενισχύει την αυτοπεποίθηση σου. Ωστόσο το αργότερα σήμερα δεν είναι ιδανικό για να εμπιστευτείς τις αντιλήψεις σου ή να κάνεις τις σχέσεις σου πιο ομαλές.

Υδροχόος

Οι ενέργειες του σήμερα είναι ως επί το πλείστον δυνατές για να συνεργαστείς και να προσεγγίσεις. Η μοναδική άποψη σου βρίσκεται στο προσκήνιο και η σύνδεση με ιδέες και αρχές μπορεί να είναι ισχυρή. Αισθάνεσαι ότι το να βρεις περισσότερο νόημα στα προσωπικά ενδιαφέροντα και έργα μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθηση σου γενικά, ωφελώντας τις σχέσεις σου ως αποτέλεσμα. Αργότερα σήμερα χρειάζεται περισσότερη δουλειά για να δούμε ο ένας τον άλλον καθαρά. Η ευχή μπορεί να επηρεάσει τις αντιλήψεις.

Ιχθύες

Οι σημερινές διελεύσεις δίνουν έμφαση στην εγκατάσταση και την οικοδόμηση σε αυτό που έχεις, κάτι που μπορεί να είναι παρήγορο αλλά και απαλό κίνητρο. Μπορεί να έχεις την αίσθηση ότι όσο περισσότερο εργάζεσαι για τη γείωση, τη σταθεροποίηση και τη διασφάλιση της ζωής σου, τόσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση νοιώθεις παντού. Θεωρείς φυσικό να εστιάσεις στις πρακτικές σου προτεραιότητες σήμερα. Η οργάνωση είναι σε θετική εστίαση. Ωστόσο οι ενέργειες αργότερα σήμερα είναι λιγότερο ξεκάθαρες. Είναι εύκολο να αισθάνεσαι αποσπασμένη ή συγκλονισμένη ως αποτέλεσμα.

Πηγή: Tlife.gr 
Exit mobile version