Κέιτ Χάντσον Αθήνα: “Απόλυτα ονειρεμένο! Ξέρετε πόσο αγαπώ την Ελλάδα!”

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κέιτ Χάντσον Αθήνα: “Απόλυτα ονειρεμένο! Ξέρετε πόσο αγαπώ την Ελλάδα!”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κέιτ Χάντσον Αθήνα: Τόσο η Αμερικανίδα ηθοποιός όσο και η επίσης διάσημη ηθοποιός μητέρα της, Γκόλντι Χον, επισκέπτονται σχεδόν κάθε καλοκαίρι την Ελλάδα

03.08.2024 | 08:53

Τις διακοπές της στην Ελλάδα απολαμβάνει για ακόμη ένα καλοκαίρι η Κέιτ Χάντσον, με την ίδια να μοιράζεται σχετικά στιγμιότυπα με τους followers της. Τόσο η Αμερικανίδα ηθοποιός όσο και η επίσης διάσημη ηθοποιός μητέρα της, Γκόλντι Χον, επισκέπτονται σχεδόν κάθε καλοκαίρι την Ελλάδα, ενώ έχουν δώσει το «παρών» πολλές φορές στη Σκιάθο, η οποία φαίνεται πως έχει ενταχθεί στους αγαπημένους τους καλοκαιρινούς προορισμούς. Φέτος, η Γκόλντι Χον και ο σύντροφός της, Κερτ Ράσελ, βρέθηκαν στην Ελλάδα στο τέλος του Ιουνίου, ενώ τώρα η Κέιτ Χάντσον ταξίδεψε ξανά στη χώρα, κάνοντας μια στάση στην Αθήνα, πριν συνεχίσει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Σε ανάρτηση που έκανε την Πέμπτη, 1η Αυγούστου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κέιτ Χάντσον αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι βρίσκεται στην Αθήνα, ενώ στη διάρκεια της επίσκεψής της είχε την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά τον Παρθενώνα. Η διάσημη ηθοποιός εμφανίζεται ενθουσιασμένη από το άκρως πολυτελές ξενοδοχείο στα νότια προάστια όπου διέμεινε, έχοντας τη δική της, ιδιωτική κατοικία.

«Απόλυτα ονειρεμένο! Όσοι με ακολουθείτε, ξέρετε ήδη πόσο αγαπώ την Ελλάδα! Δεν είχα μείνει ποτέ στην Αθήνα περισσότερο από ένα βράδυ, και το νέο ξενοδοχείο είναι τρελό, ενώ οι ιδιωτικές κατοικίες ήταν τόσο εντυπωσιακές. Καταφέραμε να δούμε τον Παρθενώνα, που ήταν στη λίστα μου, ενώ εγώ και η Rani είχαμε την πρώτη μας στιγμή ως μητέρα και κόρη σε spa, την οποία θα μοιραστώ σε άλλη ανάρτηση. Ευχαριστούμε για την όμορφη εμπειρία», έγραψε χαρακτηριστικά η Κέιτ Χάντσον στη λεζάντα της ανάρτησής της. Στα σχετικά στιγμιότυπα, η ηθοποιός καταγράφεται, μεταξύ άλλων, να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στην πολυτελή ιδιωτική της κατοικία, αλλά και στη θάλασσα, παρέα με τον αρραβωνιαστικό της και τα δύο μικρότερα παιδιά της.

Ετικέτες
Exit mobile version