Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

03

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τομ Κρουζ Ολυμπιακοί 2024: Με αέρα Χόλιγουντ η Τελετή Λήξης
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τομ Κρουζ Ολυμπιακοί 2024: Με αέρα Χόλιγουντ η Τελετή Λήξης

Με αέρα Χόλιγουντ η Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών -Πληροφορίες για τρελή παράσταση με τον Τομ Κρουζ

Ο Τομ Κρουζ φέρεται ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024, στις 11 Αυγούστου. Καθώς το Λος Άντζελες προετοιμάζεται για την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων κατά τη διάρκεια της Τελετής Λήξης της 11ης Αυγούστου στο Παρίσι, το Deadline υποστηρίζει ότι υπάρχουν σχέδια να κάνει μια σημαντική εμφάνιση ο Τομ Κρουζ. Έχοντας ήδη παραστεί στην Τελετή Έναρξης και σε ορισμένους αγώνες, ο σταρ του Mission: Impossible θα πέσει – κυριολεκτικά – από τον ουρανό όταν η Ολυμπιακή σημαία θα παραδοθεί στην πόλη που φιλοξενεί τους αγώνες του 2028, δήλωσε στο Deadline πηγή κοντά στις εκδηλώσεις. Οι λεπτομέρειες της Τελετής Λήξης είναι μυστικές, αλλά είναι γνωστό ότι η δήμαρχος του Λος Άντζελες Κάρεν Μπας θα παραλάβει την Ολυμπιακή σημαία από τη Δήμαρχο του Παρισιού Αν Ινταλγκό. «Περιμένετε μια μεγάλη χουλιγουντιανή παραγωγή», είπε στο Deadline μια καλά τοποθετημένη πηγή.

Τα ακροβατικά του Τομ Κρουζ στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Σύμφωνα με το TMZ, το σταντ που θα κάνει ο Τομ Κρουζ θέλει τον ηθοποιό να «πέφτει με σχοινί από την κορυφή του Stade de France και να προσγειώνεται στο γήπεδο του σταδίου και να κουβαλάει την επίσημη Ολυμπιακή σημαία». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TMZ, το θέαμα θα περιλαμβάνει και μαγνητοσκοπημένο κομμάτι. Όπως αναφέρει, η τηλεοπτική μετάδοση θα διακοπεί και θα προβληθεί μια ταινία που έχει ήδη γυριστεί. Τα πρώτα 2 λεπτά δείχνουν το ταξίδι του Τομ Κρουζ με αεροπλάνο να πετά με την Ολυμπιακή σημαία από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες, και στη συνέχεια να κάνει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο στην πινακίδα του Χόλιγουντ.

Το σταντ γυρίστηκε ένα Σάββατο του περασμένου Μάρτη, ωστόσο δεν φαίνεται να έγινε κάποια σύνδεση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στη συνέχεια, ο Τομ Κρουζ θα δώσει τη σημαία σε άλλους Ολυμπιονίκες — συμπεριλαμβανομένου ενός ποδηλάτη, ενός skateboarder και ενός παίκτη βόλεϊ. Σε πλάνα που τράβηξαν παπαράτσι τον Μάρτιο, φαίνεται ο ηθοποιός να δίνει τη σημαία στον πρώτο Ολυμπιονίκη. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το TMZ, «τα logistics για το κομμάτι που θα γίνεη στη Γαλλία βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της επεξεργασίας … η τελετή λήξης έχει οριστεί για τις 11 Αυγούστου … όλα αυτά είναι πολύ περίπλοκα και όλο αυτό θα ξεκινήσει με τον Τομ να χρησιμοποιεί κασκαντέρ που θα τον ντουμπλάρει για να κάνει την κατάβαση με το σχοινί».

«Ο Τομ Κρουζ προσέγγισε τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Τομ Κρουζ «είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από όλα αυτά… και στην πραγματικότητα είναι αυτός που προσέγγισε τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή για να κάνει μια σειρά από ακροβατικά για να γεφυρώσει τους Αγώνες του Παρισιού και του Λος Άντζελες». Όπως υπενθυμίζει το δημοσίευμα, ο ηθοποιός είχε συμμετάσχει σε προηγούμενες ολυμπιακές τελετές και συγκεκριμένα το 2004, όταν βοήθησε να μεταφερθεί η δάδα μέσω του Λος Άντζελες ως μέρος μιας σκυταλοδρομίας σε όλο τον κόσμο ενόψει των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις