Πετρούνιας – Μιλλούση Παρίσι 2024: Θα είμαι στο Λος Άντζελες, είπε και χάθηκε στην αγκαλιά της

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πετρούνιας – Μιλλούση Παρίσι 2024: Θα είμαι στο Λος Άντζελες, είπε και χάθηκε στην αγκαλιά της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Βίντεο: Θα είμαι στο Λος Άντζελες το 2028, είπε ο Πετρούνιας και χάθηκε στην αγκαλιά της Μιλλούση

04.08.2024 | 17:36

Κατασυγκινημένος ο Λευτέρης Πετρούνιας στις πρώτες του δηλώσεις μετά από την επίτευξη του ασύλληπτου μέχρι σήμερα ρεκόρ των τριών Ολυπιακών μεταλλίων στους κρίκους. Η κάμερα της ΕΡΤ «έπιασε» τον Λευτέρη Πετρούνια στην αγκαλιά της συζύγου του Βασιλικής Μιλλούση με δάκρυα στα μάτια, την οποία μάλιστα και ευχαρίστησε μετά σε δηλώσεις του για τη στήριξη. «Με συγχωρείτε για όλο αυτό, αλλά είναι η πρώτη φορά που βλέπω την οικογένειά μου μετά από είκοσι μέρες» είπε ο ίδιος στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Ήρθαμε στοχεύοντας σε ένα μετάλλιο» είπε ο Πετρούνιας, επισημαίνοντας ότι δεν υπήρχε στόχος για κάποιο συγκεκριμένο μετάλλιο, καθώς ο στόχος ήταν το ιστορικό ρεκόρ καθώς «δεν έχει ξαναγίνει στους κρίκους και αυτός ήταν ο σκοπός».

Υπόσχεται «ασυναγώνιστο πρόγραμμα» το 2028

Στις δηλώσεις του επεσήμανε τα δύο λάθη του στο κατακόρυφο, τα οποία όπως είπε ξέρει ότι του στέρησαν την ισοβαθμία με το Κινέζο Γιανγκ Λιου, κάτι που κατ’ επέκταση θα του έδινε το «χρυσό», καθώς η δυσκολία εκτέλεσης του προγράμματός του ήταν μεγαλύτερος. Άφησε υποσχέσεις για ένα «ασυναγώνιστο» πρόγραμμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λος Άντζελες, όταν όπως είπε, λόγω του νέου προγράμματος βαθμολογίας θα μπορεί να εκτελέσει οκτώ υποχρεωτικές ασκήσεις και όχι δέκα και θεωρεί ότι αυτό τον ευνοεί μιας και θα είναι 37 ετών και θα κατακτήσει τέταρτο μετάλλιο.

 

Exit mobile version