Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

04

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θανάσης Βέγγος: Ο Θοδωρής Κατσικαλούδης περιέγραψε ένα απίστευτο περιστατικό
ΕΛΛΑΔΑ

Θανάσης Βέγγος: Ο Θοδωρής Κατσικαλούδης περιέγραψε ένα απίστευτο περιστατικό

Θανάσης Βέγγος: «Ξέρεις τι είναι να κάνεις έρωτα σε ξενοδοχείο στην Ορεστιάδα και να δεις μπροστά σου τον Θανάση Βέγγο;»

Ο ηθοποιός Θοδωρής Κατσικαλούδης περιέγραψε ένα απίστευτο περιστατικό με τον Θανάση Βέγγο στην Ορεστιάδα. Μιλώντας στην Espresso και τον Βαγγέλη Καράλη, ο Θοδωρής Κατσικαλούδης που από το 1986 έπαιζε μαζί του, αποκάλυψε ένα αστείο περιστατικό, όταν σπουδαίος ηθοποιός μπήκε σε λάθος δωμάτιο στο ξενοδοχείο που διέμενε και έπεσε πάνω σε ένα ζευγάρι που έκανε έρωτα!

Η οικονομική καταστροφή του Θανάση Βέγγου
Ρετρό κλικ από τον γάμο του Θανάση Βέγγου με την αγαπημένη του Ασημίνα
«Έξω φτώχεια και καλή καρδιά»: Σε ποια πλατεία της Αττικής… έκανε κύκλους ο Βέγγος

To απίστευτο περιστατικό με τον Θανάση Βέγγο που μπήκε σε λάθος δωμάτιο ξενοδοχείου!

«Το 2003 παίζαμε στην Ορεστιάδα. Ύστερα από ένα κουραστικό και μεγάλο ταξίδι φτάνουμε στο ξενοδοχείο και μας δίνουν τα δωμάτια. Του Βέγγου τού έδωσαν το 327. Του λέω «Κύριε Θανάση, να σας βοηθήσω με τα πράγματά σας γιατί είναι πολλά» και ανεβήκαμε στα δωμάτια ο Θανάσης, η κυρία Μίνα, η γυναίκα του, και εγώ. Από την κούρασή μας, αντί να πάμε στο 327 πήγαμε στο 227.

Ανοίγουμε την πόρτα και βλέπουμε ένα ζευγαράκι να κάνει έρωτα! Κάγκελο εμείς, κάγκελο κι αυτοί πάνω στο κρεβάτι. Ξέρεις τι είναι να κάνεις έρωτα σε ξενοδοχείο στην Ορεστιάδα και να δεις μπροστά σου τον Θανάση Βέγγο; Θα το έλεγαν σε φίλους τους και δεν θα το πίστευαν. Και η επική ατάκα του Θανάση: «Σκεπαστείτε να μην κρυώσετε!» και φύγαμε τρέχοντας. Αυτός ήταν ο Θανάσης της καρδιάς μας – αυθόρμητος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις