Χαλάρωση πριν τον γάμο για τον Παντελή Τουτουνζή και τον σύντροφό του

LIFESTYLE

Χαλάρωση πριν τον γάμο για τον Παντελή Τουτουνζή και τον σύντροφό του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και 18 χρόνια, θα πραγματοποιήσει τον γάμο του στην Κρήτη

04.08.2024 | 12:17

Ο Παντελής Τουτουντζής είναι εν μέσω της πυρετώδους προετοιμασίας για τον γάμο του με τον σύντροφό του, Νάσο, που θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη. Εδώ και λίγες ημέρες, ο γνωστός make-up arist βρίσκεται στο νησί μαζί με τον σύντροφό του και τα δύο παιδιά τους.  Το Σάββατο 3 Αυγούστου, ο Παντελής Τουτουντζής έκανε ένα διάλειμμα από τις ετοιμασίες και απόλαυσε μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, όπως φάνηκε από μια σειρά από φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Μιλώντας στο περιοδικό «OK!» πριν από λίγο καιρό σχετικά με τον γάμο του, ο Παντελής Τουτουντζής είχε δηλώσει: «Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι ξυπόλητοι στην παραλία Κομμό, δίπλα στα Μάταλα, στη νότια Κρήτη. Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία, θα είναι στα τέλη Αυγούστου, προσπαθούμε να είναι μαζί όλοι μας οι φίλοι. Κουμπάρα μας θα είναι η Ελένη Φουρέιρα και κάποιοι άλλοι μάρτυρες».

Επιπλέον, είχε αποκαλύψει τη σημασία που έχει το μέρος για το ζευγάρι: «Εκεί βαφτίσαμε και τα παιδιά μας. Είναι σημαδιακό για μας αυτό το μέρος. Εκεί ήταν οι πρώτες μας διακοπές αφότου γνωριστήκαμε λίγο παραπάνω και είπαμε ότι θα είμαστε μαζί. Σε εκείνα τα μέρη συζητούσαμε με τον Νάσο πώς ονειρευόμασταν την κοινή μας ζωή. Τα καταφέραμε αυτά που είπαμε. Δεν ήταν λόγια του αέρα». Το ζευγάρι, που είναι εδώ και 18 χρόνια μαζί, έχει δύο παιδιά, την Αριάδνη και τον Αχιλλέα.

Exit mobile version