Πετρούνιας χάλκινο: Συγχαρητήρια της Σακελλαροπούλου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πετρούνιας χάλκινο: Συγχαρητήρια της Σακελλαροπούλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πετρούνιας χάλκινο: «Eίσαι στις καρδιές όλων μας»

04.08.2024 | 17:54

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με ανάρτηση στην πλατφόρμα X συγχαίρει τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους κρίκους και υπογραμμίζει ότι έγινε ο πρώτος Ολυμπιονίκης με τρία μετάλλια στους κρίκους και ο πρώτος Έλληνας γυμναστής που ανέβηκε στο βάθρο σε τρεις Ολυμπιάδες!

Ειδικότερα, στην ανάρτησή της για τον Λευτέρη Πετρούνια η Πρόεδρος αναφέρει:

«Με την τρίτη θέση που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ο άρχοντας των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας έγινε ο πρώτος Ολυμπιονίκης με τρία μετάλλια στους κρίκους και ο πρώτος Έλληνας γυμναστής που ανέβηκε στο βάθρο σε τρεις Ολυμπιάδες! Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη, είσαι στις καρδιές όλων μας!».

Στέφανος Κασσελάκης: Ο άρχοντας των δακτυλιδιών Λευτέρης Πετρούνιας τα κατάφερε

«Ο άρχοντας των δακτυλιδιών Λευτέρης Πετρούνιας τα κατάφερε! Έγινε ο πρώτος αθλητής στην ιστορία του αθλήματος που κατέκτησε τρίτο Ολυμπιακό μετάλλιο», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στο Χ για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τον Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. «Συγχαρητήρια Λευτέρη! Σε ευχαριστούμε. Θρύλος!», αναφέρει.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο «Χ», συγχαίρει τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία! Με το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παρίσι, έγινε ο μοναδικός αθλητής με τρία ολυμπιακά μετάλλια στους κρίκους. Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη!» αναφέρει ο κ. Ανδρουλάκης.

 

Exit mobile version