Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

05

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σιμόν Μπάιλς Ολυμπιακοί 2024: Έξαλλη η αθλήτρια με ερώτηση δημοσιογράφων
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σιμόν Μπάιλς Ολυμπιακοί 2024: Έξαλλη η αθλήτρια με ερώτηση δημοσιογράφων

Η νίκη της Μπάιλς στον τελικό του άλματος του Σαββάτου της χάρισε το έβδομο χρυσό μετάλλιο της λαμπρής καριέρας της στους Ολυμπιακούς

Η Σιμόν Μπάιλς «την είπε» στους δημοσιογράφους που καλύπτουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, επειδή έκαναν κάποιες κουίζ ερωτήσεις στους αθλητές που διαγωνίζονται. Η Σιμόν Μπάιλς, η οποία έχει γίνει η πιο πολυβραβευμένη Αμερικανίδα αθλήτρια της ενόργανης όλων των εποχών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κατέκτησε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στους τελικούς του άλματος το Σάββατο. Η 27χρονη αθλήτρια είχε ήδη κερδίσει το χρυσό στο ομαδικό και σε όλες τις διοργανώσεις νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, πριν πάρει ένα τρίτο το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, μετά τον τελευταίο της θρίαμβο, η Σιμόν πήγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσει την απογοήτευσή της για σειρά ερωτήσεων που επιλέγουν να κάνουν δημοσιογράφοι στους αθλητές στο Παρίσι.

«Πρέπει πραγματικά να σταματήσετε να ρωτάτε τους αθλητές τι θα ακολουθήσει αφού κερδίσουν ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες», έγραψε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, η Μπάιλς πρόσθεσε σε μια άλλη ανάρτηση: «Αφήστε μας να απολαύσουμε τη στιγμή για την οποία έχουμε δουλέψει όλη μας τη ζωή». Όταν ρωτήθηκε από έναν θαυμαστή τι θα ακολουθήσει μετά την κατάκτηση ενός ακόμη χρυσού, απάντησε: «Θα κάνω babysitting στο μετάλλιο».

Η νίκη της Μπάιλς στον τελικό του άλματος του Σαββάτου της χάρισε το έβδομο χρυσό μετάλλιο της λαμπρής καριέρας της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Μπάιλς έχει τώρα 10 ολυμπιακά μετάλλια στην καριέρα της. Επίσης, αύξησε τον αριθμό των μεταλλίων της σε μεγάλους διεθνείς αγώνες στα 40, τα περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη αθλήτρια. Θα έχει επίσης δύο ακόμη ευκαιρίες να ενισχύσει την απόκτηση μεταλλίων της στο Παρίσι, όταν θα αγωνιστεί στους τελικούς της δοκού ισορροπίας και των ασκήσεων εδάφους δαπέδου τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις