Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

05

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διδυμότειχο 32χρονη: Συνελήφθη ο 32χρονος που κρατούσε τη σύντροφό του φυλακισμένη και τη βίαζε
ΕΛΛΑΔΑ

Διδυμότειχο 32χρονη: Συνελήφθη ο 32χρονος που κρατούσε τη σύντροφό του φυλακισμένη και τη βίαζε

«Την έδειρα πάρα πολύ» ομολογεί σε βίντεο στο TikTok ο 32χρονος

Συνελήφθη ο 32χρονος που βίαζε και χτυπούσε τη συνομήλικη σύντροφό στο Διδυμοτειχο. Η 32χρονη ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του συντρόφου της, ο οποίος για σχεδόν έναν μήνα την κρατούσε κλεισμένη στο σπίτι, την χτυπούσε και την βίαζε. Η γυναίκα, με εμφανή τραύματα σε πρόσωπο και σώμα, μετέβη στο τμήμα Ασφαλείας Διδυμότειχου, το πρωί της περασμένης Παρασκευής, όπου και κατήγγειλε την κακοποίηση από τον σύντροφό της. «Από τις 10/7/2024 μέχρι σήμερα με την χρήση σωματικής βίας με κρατούσε μέσα στο σπίτι του, χωρίς την θέληση μου. Επανειλημμένως με εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις, με τελευταία φορά , σήμερα στις 10 το πρωί», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ενδεικτικό της αγριότητας του δράστη αποτελεί το ότι το θύμα φέρει μεγάλα αιματώματα και εκχυμώσεις σε όλο της κορμί ενώ ο 32χρονος τη χτυπούσε ακόμη και με ξύλο.

Τι έλεγε στο Tik Tok για την γνωριμία τους ο 32χρονος

Σε αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok αναφέρει για το πώς γνωρίστηκαν με την κοπέλα. Σε μια από αυτές περιγράφει: «Ναι, γεια σας. Λέγομαι…. Είμαι από το Διδυμότειχο .Έχουνε πει για εμένα ότι εγώ έχω κάνει βιασμό σε μια κοπέλα που την λένε … Η κοπέλα αυτή είναι από το Χρυσοχώρι. Εμείς με αυτή τη κοπέλα γνωριστήκαμε στο ΤΙΚ ΤΟΚ . Αρχίσαμε να μιλάμε εκεί πέρα. Αυτή η κοπέλα είναι αγράμματη, δεν ξέρει γράμματα. Για τη θέση της μου απαντούσε ο γιος της. Και εκεί που μιλούσαμε και γνωριστήκαμε με αυτή τη κοπέλα , πήραμε ο ένας από τον άλλον τα facebook μας . Τέλος πάντων και αρχίσαμε να μιλάμε στην αρχή με ηχογραφήσεις. Μου έστελνε ηχογραφήσεις και τις έστελνα ηχογραφήσεις της κοπέλας. Μετά ανοίξαμε βιντεοκάμερα, μιλούσαμε στο messenger και είχαμε συνεννοηθεί ότι θα παντρευτούμε . Ήταν καλή κοπέλα, φαινόταν πάρα πολύ καλή κοπέλα. Όταν συνεννοηθήκαμε ότι θα παντρευτούμε της λέω ανέβα και έλα στο Διδυμότειχο.

Και μου λέει δεν μπορώ να έρθω, πώς θα έρθω; Και της λέω κοπέλα μου ανέβα στο λεωφορείο και έλα. Πώς δεν μπορείς να έρθεις. Μα λέει δεν έχω λεφτά , λέω θα σου στείλω εγώ λεφτά. Της στέλνω 35 ευρώ στο Χρυσοχώρι. Πηγαίνει τα παίρνει και εκείνη την ημέρα ανεβαίνει αι έρχεται το βράδυ εδώ στο Διδυμότειχο σε εμένα. Ήμασταν μαζί με αυτή την κοπέλα έναν μήνα ακριβώς. Ήρθε αυτή η κοπέλα σε εμένα, επί 3 εβδομάδες, επί 2,5 εβδομάδες ήμασταν πάρα πολύ καλά.

woman sitting inside dark room

Η κοπέλα όταν ήρθε σε εμένα δεν είχε ρούχα , δεν είχε τίποτα μαζί της, ήρθε με τα ρούχα που φορούσε. Εγώ παίρνω από το κράτος επίδομα και είχα πληρωθεί .Και την παίρνω, υπάρχει ένα μαγαζί που λέγεται … είναι κινέζικο μαγαζί στο Διδυμότειχο, έχει ανοίξει , πηγαίνω της παίρνω τα πάντα. Της παίρνω μπλούζες , της παίρνω παντελόνια  , γόβες, της παίρνω και μια φούστα για να στεφανωθούμε μαζί. Εγώ μουσουλμάνος, Έλληνας είμαι , το όνομα μου είναι … και η κοπέλα είναι μουσουλμάνα. Τέλος πάντων , ήρθε αυτή η κοπέλα σε εμένα πήγαμε τα πήραμε και κραγιόν της πήρα , τα πάντα, βγαίναμε έξω ,πηγαίναμε για καφέ, πηγαίναμε έξω , πηγαίναμε στο Διδυμότειχο πιο πολύ στην αγορά, κάναμε βόλτες.

Έχω και μια κορούλα δίπλα μου, κανονικά εγώ έχω 5 παιδιά. Έχω 3 κόρες και 2 γιους. Οι δύο κόρες μου και ένας γιος μου είναι στη Γερμανία στη μητέρα μου. Ο ένας ο γιος μου είναι στον παππού του στη Χαλκίδα , της πρώην γυναίκας μου στον πατέρα και συγνώμη που αναφέρω την πρώην τη γυναίκα μου , η κοπέλα είναι παντρεμένη έχει και παιδάκι και ζητώ συγνώμη από τον άντρα της. Έχω και μια κορούλα δίπλα μου, είναι 10ετών. Η μία η κόρη μου είναι 12 ετών, η άλλη , αυτή που είναι σε εμένα 10 ετών , και η άλλη κόρη μου 9 ετών. Ο ένα ο γιος μου είναι 8 χρονών,  ο άλλος είναι 7 χρονών. Τα έχω κάνει ανά έναν χρόνο τα παιδιά μου. Αυτή η κοπέλα η… πίνει πολύ ποτό. Πίνει πάρα πολύ ποτό. Και εκείνη την ημέρα που ήρθε σε εμένα μου λέει καμία μπύρα έχεις; Λέω δεν έχω θα πάρω. Πηγαίνω αγοράζω , έπινε πάρα πολύ ποτό. Βλέπω ότι δεν πάει καλά αυτή η κοπέλα. Και παίρνω εγώ το Ευαγγέλιο στο χέρι μου. Μουσουλμάνος Έλληνας είμαι.
Και της λέω κάτσε , μπες να κάνεις ένα μπάνιο και έλα να μιλήσουμε.

Και ήρθε δίπλα μου και της λέω ορκίσου εδώ πέρα ότι δεν θα πιεις ποτέ ποτό. Α εγώ λέω δεν μπορώ να σου ορκιστώ γιατί πίνω το ποτό , μου αρέσει θέλω να σου πω και κάτι άλλο. Θέλω να σου πω και κάτι άλλο εγώ πίσω και χασίς , κάνναβη. Και την κοιτάω μέσα στα μάτια και μου λέει από πάνω τα δόντια της είναι σε άθλια κατάσταση αυτά τα δόντια μου λέει από αυτό το θέμα είναι.

a group of lit candles

Αν μπορείς και να βρεις χασίς να μου φέρεις να πιούμε μαζί .Φαίνεται λέει ότι και εσύ πίνεις. Εγώ λέω δεν πίνω, παλιά πριν από 6 χρόνια λέω ναι έπινα, αλλά τώρα αυτή τη στιγμή δεν πίνω. Και κοίτα λέω τι θα σου πω. Μπροστά στη κόρη μου μην αναφέρεις τέτοια πράγματα και στο σπίτι μου λέω μέσα, το παιδί μου δεν γνωρίζει αυτά και άμα δεν ορκιστείς τώρα εσύ ότι δεν θα πιεις και ποτό, θα φύγεις από το σπίτι μου, θα χωρίσουμε. Αυτό έγινε μέσα σε πέντε μέρες . Καλά μου λέει και ορκίζεται , την πίστεψα. Αυτή η κοπέλα δεν ήξερε να μαγειρεύει . Εγώ ξέρω να μαγειρεύω. Εγώ πριν από δύο χρόνια είχα μπει και φυλακή, Είχα προβλήματα. Ε ήξερα και από εκεί να μαγειρεύω και από μικρός και μαγείρευα εγώ. Μία μαγείρεψα , πέντε μαγείρεψα, δέκα μαγείρεψα. Εγώ δούλευα στο Διδυμότειχο ,στον …. Στα καυσόξυλα , συνήθως ,δε είχαμε πολλές δουλείες, πήγαινε την εβδομάδα δύο φορές, τρεις φορές.

Αυτή μια μέρα πηγαίνω στη δουλειά για να κόψουμε ξύλα, έρχομαι στο σπίτι και ήταν 12 η ώρα και όταν ήρθα στο σπίτι πάνω στο τραπέζι είχε 4 μπύρες, πατατάκια και αυτή ήταν , είχε φτιαχτεί και όταν άνοιξα την πόρτα και μπήκα μέσα, αυτή γελούσε , λέω τι έκανες, δεν ντρέπεσαι .Να λέει ήπια δεν μπόρεσα, δεν άντεχα , πήρα τις μπύρες να ηρεμήσει το κεφάλι μου. Καλά λέω μωρή πατσαβούρα δεν ντρέπεσαι στο ευαγγέλιο ορκίστηκες  και ήπιες, φτου σου μωρή της λέω δεν ντρέπεσαι καθόλου. Τέλος πάντων μπήκα να κάνω μπάνιο και βγήκα και μου λέει θέλω να σου μιλήσω, λέω πες μου τι θέλεις;

Εγώ ήξερα ότι είχε παντρευτεί δύο φορές και είχε χωρίσει και είχε 5 παιδιά. Και μου λέει κάτσε να σου πω μια αλήθεια, λέω πες μου. Εγώ λέω παντρεύτηκα 3 φορές , λέω ναι , έχω λέει 5 παιδιά, τα 3 μου τα παιδιά , οι 3 μου γιοι είναι από τον πρώτο μου άνδρα με αυτόν δεν είχαμε στεφάνι και έχω και άλλες 2 κόρες στον άλλον τον άνδρα μου στην Ξάνθη από το Δροσερό. Καλά λέω περίμενε γιατί εσύ δεν μου είπες ότι έκανες 3 παντριές άραγες και  με αυτόν που έχεις τους γιους σου είναι 4; Μου λέει ναι, και λέω γιατί δεν μου είχες πει ότι έχεις και κόρες και εσύ; Να λέει για να μη με παρεξηγήσεις , νόμιζα ότι δεν θα με πάρεις».

Σε δεύτερη ανάρτησή του αναφέρει:

«και της λέω σε μια οικογένεια μέσα στις παντρειές ψέματα δεν γίνεται να λέγονται. Σε παρακαλώ κάνε ότι μπορείς από εδώ και πέρα μη μυ λες ψέματα αλλιώς θα μαλώσουμε πολύ άσχημα και θα σε στείλω στη μητέρα σου. Αυτά έγιναν μέσα σε 2 εβδομάδες. Τότε λέει θα σου πω και κάτι άλλο για να ξέρεις, να το μάθεις από εμένα , παρά να το μάθεις αύριο μεθαύριο από κανέναν άλλον. Εγώ λέει τρία έκαναν παντρεύτηκα και έναν τον πατέρα τους γιους μου. Εγώ λέει άλλες 9 παντρειές , λέω τι; Πώς έκανες άλλες 9; Λέει έκανα 13 παντρειές. Οι 10 παντρειές ήταν που πήγαινα και συζούσα έναν μήνα , δύο μήνες , δυο εβδομάδες, δεν μυ άρεσαν και έφυγα.

Κοπέλα μου λέω εσύ σιγά σιγά από το σπίτι μου θα την κάνεις.

Εσύ λέει τι νόμιζες ότι εγώ είμαι π*** ;

Πώς θα την κάνω εγώ;

Βγήκα στην αυλή και σκεφτόμουν, δεν μπορούσα να φανταστώ τι μου είπε. Βγήκε μαζί μου έξω στην αυλή. Και λέει θέλω να σου πω και άλλα πράγματα. Λέω σταμάτα. Ο πατέρας μου με πωλούσε στους άντρες έπαιρνε λεφτά. Παράδειγμα έπαιρνε 1500 ευρώ , 2 χιλιάδες ευρώ . Λέω κοπέλα μου σε εμάς τα παιδιά μας δεν πωλούνται.

Η μία αδερφή μου είναι στη Γερμανία είναι παντρεμένη , πήγα και εκεί έκανα 3 παντριές. Ο ένας ήταν κανονικά βιαστής , τον έναν εγώ δεν τον ήθελα και ο ένας ήταν πολύ βλάκας, ήταν χαζός.

Πήγαινα καθόμουν παράδειγμα στην αδερφή μου έναν μήνα , μετά γνωριζόμασταν με αυτούς και παντρευόμουν.

Και μου είπε και άλλα ονόματα, τους μερικούς 2-3 τους ξέρω τους γνωρίζω. Είχε παντρευτεί και με έναν Παντελή, με έναν Έλληνα.

Και μου λέει θα σου πω και κάτι άλλο.

Όταν ήμουν με αυτόν έπινα πρέζα . Αυτός πωλούσε , είχα συνηθίσει και εγώ μαζί με αυτόν και μου έδινε και μένα και πουλούσαμε μαζί .Αυτοί έρχονταν οι φίλοι του στο σπίτι αγόραζαν από αυτόν και μου έδινε τα λεφτά σε εμένα.

Και ήμουν με αυτόν 9 χρόνια, πατέρας των 3 γιων χωρίσαμε γι αυτόν τον άνθρωπο.

Τελευταία παντρεύτηκα με αυτόν που έχω δύο κόρες.

Λέω σε παρακαλώ σταμάτα και όπως είσαι μπες μέσα και της πετάω μια κλωτσιά στον κώλο.

Και μου λέει γιατί με χτυπάς και την ξαναπετάω κλωτσιά στο πόδι της.

Μπαίνει μέσα, κάθομαι εγώ σκέφτομαι , σκέφτομαι , σκέφτομαι το τι θα γίνει.

Την βλέπω βγαίνει ΄έξω. Λέω πού πας;

Μου λέει πάνω να πάρω τσιγάρα. Πήγε στο μαγαζί πήρε τσιγάρα, ήρθε στο σπίτι και εγώ σκεφτόμουν το τι θα κάνω.

Ήταν η ώρα 7 το απόγευμα και της λέω σήκω να μιλήσουμε. Πάμε λέω να βγούμε λίγο έξω.

woman's face on black background

Την παίρνω την πηγαίνω στα ΚΤΕΛ, περίπου 150 μέτρα, πάρα πολύ κοντά στο σπίτι μου, τώρα γιατί με έφερες εδώ πέρα, λέω θέλω να φύγεις σε παρακαλώ, δεν μπορώ μαζί σου .Εσύ λέω 1.200 πράγματα μου έχεις πει, ότι σε πουλάει ο πατέρας σου, ότι έχει κάνει 13 παντρειές  ότι, ορκίστηκε στο ευαγγέλιο ,ήπιες λέω εγώ έχω μια κόρη στο σπίτι, έχω ένα παιδί μέσα στο σπίτι σε παρακαλώ κάντην από εδώ πέρα, εγώ μαζί σου δεν μπορώ.

Άρχισε αυτή να κλαίει , να με παρακαλάει, και όταν την είδα ότι κλαίει ότι με παρακαλάει και άρχισε να μου λέει εμένα η οικογένεια μου δεν με θέλει στο σπίτι, η μητέρα μου δεν με θέλει , ο πατέρας μου δεν με θέλει με διώχνουν από το σπίτι ,Μια μέρα μαλώναμε μαζί με την μητέρα μου για να μου δώσει ένα τσιγάρο , και δεν μου έδινε ένα τσιγάρο. Τρία πακέτα την ημέρα καπνίζει, ήρε η αδερφή μου κα ο γαμπρός μου στο σπίτι και αρχίσαν να μαλώνουν στο σπίτι . Την λυπήθηκα εγώ και την πήρα ξανά στο σπίτι και της εξηγούσα σιγά σιγά, ότι αυτά μη μου τα ξαναλές, ότι δεν τα θέλω δεν μου αρέσουν, ψέματα να μην μου πει, σε μια οικογένεια δεν γίνονται αυτά, αυτή όλο ναι.

Μου λέει θέλω να σου πω και κάτι άλλο . ‘Αμ θέλεις μπορούμε να πάρουμε τηλέφωνο σε αυτόν τον .. (εννοούσε σε αυτόν που έκανε μεροκάματα ο ίδιος) γιατί βλέπω κουράζεσαι πάρα πολύ , δουλεύεις να του πούμε ότι να μας φέρει πράγματα, πρέζα, κόκα, παράδειγμα, χασίς για να πουλήσουμε. Της λέω τις λες μωρή βλαμμένη , τι λές , τι χαζά πράγματα είναι αυτά, δεν σου είπα να μην αναφέρεις τέτοια πράγματα μέσα στο σπίτι , ήταν και η κόρη μου εκεί πέρα. Μη μιλάς καθόλου βλαμμένη και άρχισα να την βρίζω. Κοίτα λέει να σου πω αυτή η πρέζα έχει πολλά λεφτά , δεν θα δουλεύεις, θα βγάλουμε πολλά λεφτά, θα φτιάξουμε το σπίτι , το σπίτι μου είναι λίγο παλιό, θα φτιάξουμε λέει το δωμάτιο , εγώ θα πουλάω εσύ μην ανακατεύεσαι ,εσύ φέρε μου εδώ πέρα .. Κοίτα λέω , σήκω φύγε τώρα έξω , να σε πάω στα ΚΤΕΛ και να φύγεις στο σπίτι σου, εγώ δεν μπορώ άλλο μαζί σου, λες μαλ…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις