Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

05

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Miss USA 2024: Αυτή είναι η ομορφότερη γυναίκα της Αμερικής
ΚΟΣΜΟΣ

Miss USA 2024: Αυτή είναι η ομορφότερη γυναίκα της Αμερικής

Αυτή είναι η νέα «Μις ΗΠΑ 2024» -Ανθυπολοχαγός του αμερικανικού στρατού, από το Μίσιγκαν

Η «Μις Μίσιγκαν» Άλμα Κούπερ στέφθηκε και επίσημα Μις ΗΠΑ 2024! Η «Μις Μίσιγκαν» Άλμα Κούπερ ανακοινώθηκε ως η νικήτρια του ετήσιου διαγωνισμού ομορφιάς, που διεξήχθη την Κυριακή 4 Αυγούστου στο Peacock Theatre του Λος Άντζελες. Η Κούπερ κέρδισε τη «Μις Κεντάκι» Κόνορ Πέρι και τη «Μις Οκλαχόμα» Ντάνικα Κρίστοφερσον για το κορυφαίο βραβείο στα αμερικανικά καλλιστεία.

Στέφθηκε από τη «Μις ΗΠΑ» 2023 Savannah Gankiewicz, η οποία αποδέχθηκε το στέμμα τον Μάιο, λίγο μετά την σοκαριστική παραίτηση της πρώην κατόχου του τίτλου, Noelia Voigt.

Η Κούπερ θα εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ στον διαγωνισμό «Μις Υφήλιος» 2024, που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο. Η νέα νικήτρια του «Μις Έφηβη ΗΠΑ» 2024, η Άντι Κάρβερ του Μισισιπή, στέφθηκε λίγες μέρες νωρίτερα, την 1η Αυγούστου. Ο φετινός διαγωνισμός ομορφιάς «Μις ΗΠΑ» έρχεται λιγότερο από τρεις μήνες αφότου η Voigt ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να αποποιηθεί τον τίτλο της.

Η Voigt, η οποία έγινε η πρώτη Βενεζουελο-Αμερικανίδα που κέρδισε τον τίτλο της «Μις ΗΠΑ» όταν στέφθηκε, έκανε την ανακοίνωση στο Instagram στις 7 Μαΐου. Δύο μέρες αργότερα, η «Μις Έφηβη ΗΠΑ» 2023 UmaSofia Srivastava παραιτήθηκε επίσης από τον τίτλο της, δηλώνοντας ότι «οι προσωπικές της αξίες δεν ευθυγραμμίζονται πλέον πλήρως με την κατεύθυνση του οργανισμού».

Ποια είναι η νέα «Μις ΗΠΑ»

H 22χρονη Άλμα Κούπερ είναι ανθυπολοχαγός και αξιωματικός στρατιωτικών πληροφοριών στον αμερικανικό στρατό. Σύμφωνα με το βιογραφικό της, αποφοίτησε από το κορυφαίο 5% της τάξης της από τη Στρατιωτική Ακαδημία του West Point και είναι υπότροφος του Knight-Hennessy στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, όπου κάνει μεταπτυχιακό στην επιστήμη δεδομένων.

Πριν πάρει το στέμμα, η Κούπερ διαγωνίστηκε με βραδινό φόρεμα, μαγιό και συνεντεύξεις. Οι πέντε κορυφαίοι διαγωνιζόμενοι έπρεπε όλοι να απαντήσουν στην ίδια ερώτηση: «Πώς μπορούμε να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών και να καλλιεργήσουμε την κατανόηση και τον σεβασμό;»

«Ως κόρη μιας μετανάστριας εργάτριας, μιας περήφανης Αφρολατινής γυναίκας και αξιωματικού του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών, ζω το αμερικανικό όνειρο», απάντησε η Κούπερ. «Αν υπάρχει κάτι που μου έχουν διδάξει η ζωή μου και η μητέρα μου, είναι ότι οι περιστάσεις σου δεν καθορίζουν ποτέ το πεπρωμένο σου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις