Αυγή – Κασσελάκης: “Δεν ζητήσαμε λεφτόδεντρα, δεν μας σηκώνετε πλέον το τηλέφωνο”

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυγή – Κασσελάκης: “Δεν ζητήσαμε λεφτόδεντρα, δεν μας σηκώνετε πλέον το τηλέφωνο”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τα σηκώνουν μόνο στον αντίπαλο οταν τους τρολαρει "πώς περνάτε στις διακοπές σας με τον κόσμο απλήρωτο", γράφει ο Άγγελος Τσέκερης σε ανάρτησή του στο Facebook

05.08.2024 | 15:39

Την αντίδραση του πρώην διευθυντή της Αυγής, Άγγελου Τσέκερη, προκάλεσαν τα όσα έγραψε πριν από λίγες ημέρες ο Στέφανος Κασσελάκης επιχειρώντας να απαντήσει σε όσα του καταλόγισε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την καταγγελία της ΕΣΗΕΑ σχετικά με την εφημερίδα. Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Τσέκερης, οι εργαζόμενοι της Αυγής και του ραδιοφωνικού σταθμού Στο Κόκκινο «δεν ζήτησαν λεφτόδεντρα». Αντίθετα αυτό που ζήτησαν, συνεχίζει ο κ. Τσέκερης, ήταν «να ξέρουν αν θα έχουν δουλειά τον επόμενο μήνα ζήτησαν και αν θα πληρώνονται» υπενθυμίζοντας ότι γι’ αυτό είχαν δεσμευτεί ο Στέφανος Κασσελάκης και η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως καταγγέλλει, μάλιστα, «κανείς δεν σηκώνει πλέον τα τηλέφωνα», συμπληρώνοντας δηκτικά ότι «τα σηκώνουν μόνο στον αντίπαλο οταν τους τρολαρει “πώς περνάτε στις διακοπές σας με τον κόσμο απλήρωτο”».

Όλη η ανάρτηση του Άγγελου Τσέκερη

Μπράβο στον Κασσελακη που σήκωσε το γάντι στον Άδωνη Γεωργιάδη και του εξήγησε αυστηρά ότι για την Αυγή και το Κόκκινο δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα.

Δεν νομίζω όμως ότι οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες της Αυγής και του Κόκκινου ζήτησαν λεφτόδεντρα.

Να ξέρουν αν θα έχουν δουλειά τον επόμενο μήνα ζήτησαν και αν θα πληρώνονται.

Ο Κασσελάκης και η Πολιτική Γραμματεία δεσμεύτηκαν για αυτό στο κάτω κάτω.

Αλλά κανείς δεν σηκώνει πλέον τα τηλέφωνα.

Τα σηκώνουν μόνο στον αντίπαλο οταν τους τρολαρει «πώς περνάτε στις διακοπές σας με τον κόσμο απλήρωτο».

Exit mobile version