Επί κοντώ τελικός Ολυμπιακοί 2024: Απρόοπτο με Αδαμοπούλου, δεν θα αγωνιστεί

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επί κοντώ τελικός Ολυμπιακοί 2024: Απρόοπτο με Αδαμοπούλου, δεν θα αγωνιστεί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Επί κοντώ τελικός Ολυμπιακοί 2024: Η ανάρτησή της

06.08.2024 | 20:21

Μπορεί η Αριάδνη Αδαμοπούλου να εξασφάλισε χθες (5/8) την πρόκριση για τον τελικό του επί κοντώ, στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, ωστόσο δεν θα δώσει το «παρών» στην αυριανή (7/8, 20:00) «μάχη» για τη διάκριση. Όπως ανακοίνωσε η ίδια η 23χρονη άλτρια μέσω ανάρτησής της στο Ιnstagram, αιτία αποτελεί το γεγονός ότι τραυματίστηκε στη διάρκεια του προκριματικού και υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού.

Η ανάρτηση της Αδαμοπούλου έχει ως εξής:

«Εχθές ακόμα ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Πέρασα στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στην πρώτη μου Ολυμπιακή συμμετοχή!
Κατά την διάρκεια του προκριματικού στην πρώτη προσπάθεια στο 4,55 ένιωσα ένα τσίμπημα στο δικέφαλο. Σήμερα μετά την μαγνητική φάνηκε ότι έχω θλάση 2ου βαθμού. Δεν θα καταφέρω δυστυχώς να αγωνιστώ. Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τα όμορφα μηνύματα και την στήριξη που μου δίνετε. Είμαι πολύ στεναχωρημένη με αυτή την εξέλιξη, αλλά πρέπει να θέσω ως προτεραιότητα την υγεία μου!». Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, μόνο η Κατερίνα Στεφανίδη θα δώσει το «παρών» στον τελικό της Τετάρτης.

Exit mobile version