Καραλής Παρίσι 2024: Το αποθεωτικό μήνυμα Τσιτσιπά

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καραλής Παρίσι 2024: Το αποθεωτικό μήνυμα Τσιτσιπά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Καραλής Παρίσι 2024: «Πηγή έμπνευσης για όλους εμάς!»

06.08.2024 | 10:53

Τα συγχαρητήριά του στον Εμμανουήλ Καραλή, για το σπουδαίο επίτευγμά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 έδωσε μέσω Instagram ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Το βράδυ της Δευτέρας, 05/08, ο Εμμανουήλ Καραλής, με μία εκπληκτική εμφάνιση, πήρε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ, και έφερε στην Ελλάδα το 6ο μετάλλιο από το Παρίσι. Πρόκειται για το 31ο μετάλλιο που παίρνει ο ελληνικός στίβος στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, και 128ο συνολικά. Ο Εμμανουήλ Καραλής, μιλώντας συγκινημένος στα Μέσα μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, δήλωσε ότι ακόμη δεν είχε συνειδητοποιήσει αυτό που πέτυχε, ενώ αναφέρθηκε στα βιώματά του, που τον έκαναν αυτό που είναι σήμερα.

Η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά για το σπουδαίο επίτευγμα του Εμμανουήλ Καραλή

Τις τελευταίες ώρες, τα social media έχουν πλημμυρίσει με αποθεωτικά σχόλια για τον «Μανόλο», με τους χρήστες του διαδικτύου να του δίνουν συγχαρητήρια για την τεράστια επιτυχία του. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος αποθέωσε τον Εμμανουήλ Καραλή σε story που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας «ανέβασε» μία φωτογραφία του Εμμανουήλ Καραλή, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής του «Απόδειξη της αριστείας σου! Πηγή έμπνευσης για όλους εμάς! Ο Θεός να σε ευλογεί».

Συγχαρητήρια και στον Πετρούνια

Τις προηγούμενες ώρες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχάρη και τον Λευτέρη Πετρούνια για το δικό του σπουδαίο επίτευγμα στο Παρίσι, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του με το μετάλλιό του και γράφοντας: «Στην αρένα των θεών και των θνητών!».

 

Exit mobile version