Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

06

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Γερμανία – Ελλάδα μπάσκετ ώρα και κανάλι: Ραντεβού με την ιστορία
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γερμανία – Ελλάδα μπάσκετ ώρα και κανάλι: Ραντεβού με την ιστορία

Γερμανία - Ελλάδα μπάσκετ ώρα και κανάλι: Η Εθνική μπάσκετ έχει ραντεβού με την ιστορία, αντιμετωπίζοντας τη Γερμανία στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων είναι προ των πυλών και η πρώτη «μάχη» είναι αυτή ανάμεσα στην Εθνική και την Γερμανία, στην Accor Arena, με φόντο μια θέση στην τετράδα και τη ζώνη των μεταλλίων. Το παιχνίδι θα είναι ένα remake του προημιτελικού του EuroBasket 2022, όταν οι παίκτες του Γκόρντον Χέρμπερτ έφτασαν στη νίκη. Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο σε όλο τον πλανήτη για την αναμέτρηση, με τον Ντρέιμοντ Γκριν να σχολιάζει την αναμέτρηση, χρήζοντας ως ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση την Γερμανία. Μάλιστα ο έμπειρος άσος αναφέρθηκε και στην Εθνική ομάδα, τονίζοντας πως δεν έχει αρκετό ταλέντο για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Χέρμπερτ, προβλέποντας νίκη με διψήφια διαφορά των Γερμανών. «Δεν πιστεύω πως η Ελλάδα έχει αρκετό ταλέντο για να ανταγωνιστεί τη Γερμανία. Πιστεύω πως η Γερμανία θα κερδίσει με διψήφια διαφορά. Παίζει απίστευτα καλά και δε βλέπω να αλλάζει αυτό μέχρι να παίξουν με την Αμερική. Θεωρώ πως είναι ξεκάθαρα το δεύτερο φαβορί, για το ασημένιο μετάλλιο, η δεύτερη καλύτερη ομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων», ήταν τα λόγια του φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Το γελαστό παιδί που νίκησε κατάθλιψη, ρατσισμό και είναι μια ανάσα από την κορυφή
Η εντυπωσιακή κολυμβήτρια της Παραγουάης σπάει τη σιωπή της – «Δε με έδιωξαν από το Ολυμπιακό χωριό»

Ευχή όλων ο Βασίλης Σπανούλης και οι παίκτες του να του… απαντήσουν με τον τρόπο τους πάνω στο παρκέ και να πάρουν την ιστορική πρόκριση στον ημιτελικό. Η αναμέτρηση Γερμανία – Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη (6/8/2024) στις 12:00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Ρομπέρτο Βάσκες (Πουέρτο Ρίκο), ο Μάρτινς Κοζλόφσκις (Λετονία) και ο Τζόνι Μπατίστα (Πουέρτο Ρίκο). Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια τριάδα «σφύριξε» και το νικηφόρο αγώνα της ελληνικής ομάδας με την Αυστραλία την Παρασκευή (77-71). Επίσης, οι δύο Πορτορικανοί ήταν στον αγώνα της Ελλάδας με τον Καναδά και ο Λετονός σε αυτόν με την Ισπανία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις