Ζώδια σήμερα 6/8: Προβλέψεις για την Τρίτη

PLUS

Ζώδια σήμερα 6/8: Προβλέψεις για την Τρίτη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ζώδια σήμερα 6/8: Πώς θα είναι η μέρα σου;

06.08.2024 | 12:05

Κριός

Η Σελήνη στην Παρθένο από το ξεκίνημα της μέρας στρέφει την προσοχή σας σε πρακτικά ζητήματα της δουλειάς, των οικονομικών αλλά και της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Οι όψεις που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Άρη, θα σας βοηθήσουν να αποτινάξετε ίσως μια κακή συνήθεια ή να δείτε με πιο θετικό μάτι κάποια αλλαγή σε θέματα διατροφής και άσκησης που μπορεί να σας βοηθήσουν. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση σε μια σχέση ή συνεργασία σε ψυχολογικό επίπεδο. Σε επαγγελματικά θέματα μην αφήνετε σημαντικά πράγματα στο «φλου». Συζητήστε κάθε λεπτομέρεια όταν δεσμεύεστε για κάτι. Μη ξεχνάτε ότι βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή του ανάδρομου Ερμή και τα πράγματα αλλάζουν στην πορεία. Μη δένετε τίποτε.

Ταύρος

Η μέρα ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση και αυξημένο άγχος σε θέματα που αφορούν είτε τη δουλειά είτε το σπίτι. Πιθανώς όμως και με κάποια απογοήτευση από κάποιο πρόσωπο. Με κάποιο τρόπο μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο στα πράγματα κι αυτό μπορεί να σας ζορίζει ψυχολογικά. Προσπαθήστε όμως αυτή την ένταση να μην τη βγάλετε στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Ακόμη όμως κι αν αυτή τη στιγμή δεν βλέπετε το φως στο τούνελ, προσπαθήστε τουλάχιστον εσείς να είστε αφοσιωμένοι σε αυτό που θέλετε και η προσπάθεια σας δεν θα πάει χαμένη ακόμη κι αν δεν ικανοποιηθείτε εκατό τοις εκατό. Αυτές τις μέρες που με κάποιο τρόπο όλοι είναι πιο ευέξαπτοι καλύτερα να κρατήσετε ένα πιο χαμηλό προφίλ για να μην παρεξηγηθείτε. Η Σελήνη στην Παρθένο δεν είναι τόσο αρνητική για το δικό σας ζώδιο όμως μπορεί εξαιτίας της όψης Σελήνης – Άρη να βγουν εντάσεις ακόμη και στις φιλικές ή ερωτικές σας σχέσεις ή μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερος προβληματισμός σε οικονομικά ζητήματα.

Δίδυμοι

Η μέρα ξεκινά με έλλειψη συγκέντρωσης ή με τόσα πολλά στο πρόγραμμα σας που θα είναι δύσκολο να τα βάλετε σε μια τάξη ίσως. Με τη σύνοδο Σελήνης – ανάδρομου Ερμή μπορεί να υπάρχει ένας καταιγισμός πληροφοριών που δεν θα ξέρετε πιθανώς ποιες είναι σωστές και ποιες όχι. Στην πορεία η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και θα υπάρχει μεγαλύτερη ένταση στην ατμόσφαιρα. Σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να ρίξετε λάδι στη φωτιά σε ό,τι προκύπτει και πιθανώς η καλύτερη διέξοδος αν βρεθείτε σε μια φάση έντασης είτε με κάποιο συνεργάτη είτε με κάποιο άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον, είναι πιθανώς να αποστασιοποιηθείτε. Από την άλλη είναι πιθανόν κάποιος να  θέλει να σας βάλει στη μέση σε κάποια δική του δύσκολη σχέση για να επαναφέρετε την ισορροπία. Προσέξτε όμως τις παρεξηγήσεις που ελλοχεύουν με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή αυτές τις μέρες.

Καρκίνος

Περίεργη η ατμόσφαιρα της σημερινής μέρας καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή σας δημιουργεί μεγαλύτερη φόρτιση σε πνευματικό επίπεδο. Καλώς ή κακώς έχει ξεκινήσει έντονα από χθες η επιρροή του ανάδρομου Ερμή στην Παρθένο κι αυτό περιπλέκει τα πράγματα ιδιαίτερα  για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο. Στις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη ανασφάλεια και να προσπαθήσετε να ελέγξετε τα πράγματα πιέζοντας μια κατάσταση κι όλο αυτό να δημιουργήσει ένα ακόμη πιο τεταμένο κλίμα προς το βράδυ. Προσπαθήστε να μη ρίξετε λάδι στη φωτιά και αν βλέπετε ότι δεν καταφέρνετε να συγκρατήσετε το θυμό σας, κοιτάξτε να απομακρυνθείτε από τη πηγή έντασης, να ανασυγκροτηθείτε κι επιστρέφετε από αύριο.

Λέων

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου τις πρωινές ώρες της Τρίτης πιθανώς σας κάνει να νιώθετε αρκετά ζορισμένοι πνευματικά από ένα επιβαρυμένο πρόγραμμα ή από οικονομικές ανησυχίες κι αυτό να σας κάνει κάπως πιο ευέξαπτους ή νευρικούς ή μπορεί η προσοχή σας να είναι διασπασμένη και να μη μπορείτε να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας το πρωί. Για το δικό σας ζώδιο η θέση της Σελήνης δεν είναι αρνητική όμως η δύσκολη όψη της με τον Άρη στους Διδύμους, βγάζει τις ανασφάλειες σας στην επιφάνεια και τις αγωνίες σας για μια συνεργασία ή μπορεί να νιώσετε άβολα σε μια κατάσταση ακόμη και με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον. Σαφώς σημαντικό ρόλο στην όποια ένταση σήμερα μπορεί να παίξουν και οικονομικοί παράγοντες.

Παρθένος

Δεν ξέρω πως θα καταφέρετε να συγκρατήσετε σήμερα τα συναισθήματα σας  με το που θα περάσει η Σελήνη στο ζώδιο σας, καθώς θα ενεργοποιήσει αμέσως με τις όψεις της τόσο τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή όσο και τον Άρη από τους Διδύμους. Πάντως δεν θα είναι πολύ εύκολο, ακόμη και για σας τους Παρθένους που σπάνια εκδηλώνετε όσα νιώθετε σε κοινή θέα. Μια σχέση όμως ή μια επαγγελματική συνεργασία μπορεί να σας ζορίσει τόσο πολύ σήμερα που τελικά ίσως να μην αντέξετε και να σας βγει συσσωρευμένος θυμός ή ένταση. Ενδεχομένως να νιώθετε ότι κάποιος σας θεωρεί δεδομένους ή θέλει να σας εκμεταλλευτεί. Σαφώς και δεν σας αρέσει μια τέτοια κατάσταση και θα θέλετε να τα πείτε έξω από τα δόντια. Επειδή με τη Σελήνη στο ζώδιο σας θα έχετε την τάση να μεγεθύνετε στο μυαλό σας ό,τι συμβαίνει, προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα μέτρο και να είστε πιο αντικειμενικοί. Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη μέρα για να ανοίξετε πόλεμο.

Ζυγός

Σήμερα μπορεί να νιώθετε πιο χαμηλά τα ενεργειακά σας επίπεδα κι αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας περισσότερο. Γιατί και να το κάνετε, ούτε παραγωγικοί θα είστε, αφήστε που μπορεί να έχετε μεγαλύτερο εκνευρισμό. Μολονότι η Σελήνη βρίσκεται σε ένα πιο ουδέτερο ζώδιο από το δικό σας, επειδή σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και τετράγωνο με τον Άρη, μπορεί να νιώσετε εξουθενωμένοι από τις δουλειές και τις ευθύνες. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιβαρύνετε κι άλλο τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε όσο μπορείτε, να ξεκουραστείτε και να φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση. Από την άλλη είναι μια μέρα που μπορεί να έχετε μυστικές επαφές και συζητήσεις για θέματα δουλειάς ή για τα μελλοντικά σας σχέδια. Μη ξεχνάτε όμως ότι έχουμε ανάδρομο Ερμή και πιθανώς να πρέπει να αναπροσαρμόσετε αυτά που σχεδιάζετε τώρα αργότερα.

Σκορπιός

Η μέρα ξεκινά με ένα καταιγισμό πληροφοριών, πιθανώς από τα κοινωνικά δίκτυα στα οποία είστε ενεργοί ή από συζητήσεις με φίλους ή συνεργάτες. Το πρόβλημα είναι όμως ότι το μυαλό σας δεν είναι συγκεντρωμένο στις υποχρεώσεις που έχετε ή μπορεί να νιώθετε ότι οι συνθήκες γύρω σας είναι κάπως ρευστές και να κάνετε σενάρια. Με τη Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σας προβληματίσει μια ερωτική σχέση ή ακόμη και μια φιλική ή επαγγελματική σχέση. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη όμως που βρίσκεται μέσα σε ένα εντελώς ψυχολογικό οίκο του ωροσκοπίου σας μεγεθύνει τα συναισθήματα σας αρνητικά και η ψυχολογία σας θα είναι ευμετάβλητη. Θα νιώθετε ανήσυχοι και δεν θα μπορείτε να καθίσετε σε ένα μέρος πολλή ώρα αφού θα επιθυμείτε να περάσετε σε δράση και να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση. Όμως μαντέψτε…ούτε αυτό θα γίνεται εύκολα καθώς ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί μια αίσθηση στασιμότητας.

Τοξότης

Κάποια πράγματα που χρήζουν βελτίωσης στη ζωή σας έχετε την ευκαιρία τώρα να τα διορθώσετε, να τα ανανεώσετε ενώ άλλα που φαίνεται ότι πλέον σας είναι άχρηστα ή ακόμη περισσότερο σας εμποδίζουν να σημειώσετε πρόοδο είναι καιρός να τα αφήσετε πίσω σας. Η Σελήνη προχωρά στον τομέα της καριέρας σήμερα κι είναι πολύ πιθανόν να έχετε δεύτερες σκέψεις που αφορούν τα επαγγελματικά. Προσπαθήστε όμως να μη βιάζεστε. Θα έχετε σίγουρα περισσότερη ενέργεια και το να δουλέψετε σε ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό σας σχέδιο θα σας φέρει ικανοποίηση. Όμως κάποιος μπορεί να σας πιέσει λίγο περισσότερο και να αρχίζετε να βιάζεστε. Αυτό όμως είναι ό,τι ακριβώς πρέπει να αποφύγετε: τη βιασύνη. Πάρτε το χρόνο σας γιατί η ταχύτητα τουλάχιστον για σήμερα δεν είναι η κατάλληλη επιλογή. Προτιμήστε να είστε ακριβείς με ό,τι ασχολείστε. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να προβληματίζεστε από μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική και αυτό όλο να δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση μέχρι το βράδυ.

Αιγόκερως

Πιθανώς να νιώθετε κάπως κολλημένοι σε θέματα σχέσεων ή σε θέματα επαγγελματικών σε αυτή τη φάση καθώς η Σελήνη συναντά τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο. Τα θέματα που αφορούν το μέλλον σπουδών και καριέρας θα σας απασχολήσουν περισσότερο αλλά στις προσπάθειες σας αυτές δεν θα νιώθετε ότι συντελείτε την πρόοδο που θέλετε. Παρόλα αυτά η κατάσταση αυτή είναι εντελώς προσωρινή. Τη στιγμή που το θέλετε θα βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα σας υποστηρίξουν ή θα σας ανοίξουν ένα νέο δρόμο. Γι’ αυτό μην απογοητεύεστε και μην κάνετε βιαστικές και άτσαλες κινήσεις. Αν έχετε γενέθλια Δεκέμβριο, προσέξετε όμως περισσότερο στην επικοινωνία με φίλους και συνεργάτες γιατί μπορεί να προκύψουν κάποια αγκάθια σε μια σχέση. Προσοχή ακόμη και σε θέματα υγείας σήμερα.

Υδροχόος

Μπορεί να νιώθετε κάπως εγκλωβισμένοι σήμερα ή πιθανώς εσείς οι ίδιοι να έχετε φέρει τον εαυτό σας σε μια τέτοια κατάσταση και να έχετε επωμιστεί άπειρες ευθύνες και υποχρεώσεις και τώρα δε ξέρετε πως να βγείτε και να αναπνεύσετε. Ίσως όμως δεν πρέπει να σκέφτεστε έτσι αλλά να θυμηθείτε για ποιο λόγο καταρχάς αποφασίσατε να μπείτε με ενθουσιασμό σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις. Σήμερα μπορεί να προκύψει και μια εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη, μπορεί να οδηγήσει σε μια συναισθηματική ένταση στην προσωπική σας ζωή. Προσπαθήστε να ρίξετε τους τόνους. Αποφύγετε εγωιστικές συμπεριφορές αλλά μη χάνετε την αυτοπεποίθησή σας σε σημαντικές συζητήσεις. Ακούστε περισσότερο το ένστικτο και τη διαίσθηση σας. Σε οικονομικές συζητήσεις κοιτάξτε να είστε πολύ συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε και να λάβετε εγγυήσεις και μη μένετε σε λόγια και υποσχέσεις. Μη ξεχνάτε ότι έχουμε ανάδρομο Ερμή.

Ιχθύς

Η μέρα ξεκινά πιο χαλαρά αλλά όσο περνάνε οι ώρες χτίζεται μια κατάσταση έντασης σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική καθώς η Σελήνη προχωρά στην Παρθένο στον τομέα των σημαντικών σας σχέσεων και κοντράρεται με τον Άρη στους Διδύμους. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν ελέγχετε το παιχνίδι εσείς σε μια σχέση ή ότι αδικείστε. Μπορεί να έχετε συγκεντρώσει παράπονα το τελευταίο διάστημα και να ξεσπάτε. Από την άλλη ίσως σας φταίει ότι ένα άτομο που το είχατε γνωρίσει διαφορετικά αλλά αλλάζει σιγά σιγά και πλέον δεν το αναγνωρίζετε. Σε κάθε περίπτωση σήμερα είναι μια μέρα που επικρατούν περίεργες ισορροπίες και θέλει καλή διαχείριση στις σχέσεις. Σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα τις υποσχέσεις που δίνετε ή αυτές που σας δίνουν οι άλλοι ορμώμενοι από ενθουσιασμό. Με ανάδρομο Ερμή καταλαβαίνετε ότι μπορεί να μην εκπληρωθεί τίποτε στην πορεία.

Πηγή: asibiliou.gr
Exit mobile version