Ντουπλάντις σύντροφος: Η Σουηδή θεά που έχει σχέση με τον κορυφαίο αθλητή

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ντουπλάντις σύντροφος: Η Σουηδή θεά που έχει σχέση με τον κορυφαίο αθλητή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ντουπλάντις σύντροφος: Η «άβολη» πρώτη τους γνωριμία

06.08.2024 | 13:57

Ο Σουηδός Άρμαντ Ντουπλάντις έγραψε, ξανά, με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του άλματος επί κοντώ και των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, σπάζοντας ένα ακόμη παγκόσμιο ρεκόρ. Ο Σουηδός πέταξε στα ουράνια και έκανε ένα ακόμη ρεκόρ, ξεπερνώντας αυτή τη φορά τα 6,25μ.. Αμέσως μετά το άλμα έτρεξε και έπεσε στην αγκαλιά της συντρόφου του Ντεζιρέ Ινγκλαντέρ, η οποία παρακολουθούσε τις προσπάθειές του. «Το αγόρι μου μόλις έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ στους Ολυμπιακούς Αγώνες», έγραψε το μοντέλο σε βίντεο που πόσταρε. Όσοι δεν γνώριζαν την Ντεζιρέ και την είδαν στα χθεσινοβραδινά πλάνα, εντυπωσιάστηκαν από την εμφάνισή της.

Η 22χρονη έχει σπουδάσει content marketing στο Berghs School of Communication και παράλληλα με τα social media, ασχολείται με το μόντελινγκ. Ως «φρικιό με τον προγραμματισμό», όπως έχει χαρακτηρίσει η ίδια τον εαυτό της, η Ινγκλάντερ ισορροπεί ανάμεσα στα δικά της σχέδια και πρόγραμμα του Ντουπλάντις, ταξιδεύοντας μαζί τους ενώ αγωνίζεται.

Η γνωριμία του ρέκορντμαν με τον μοντέλο

Σύμφωνα με το US Magazine, ο Άρμαντ Ντουπλάντις και η Ντεζιρέ Ινγκλαντέρ γνωρίστηκαν, το καλοκαίρι του 2020, σε ένα πάρτι στη Στοκχόλμη.

«Το πρόβλημα ήταν ότι οι άνθρωποι φλερτάρουν με πολύ διαφορετικό τρόπο στη Σουηδία απ’ ό,τι εκεί από όπου κατάγομαι», είχε δηλώσει στη Vogue Scandinavia ο άλτης του επί κοντώ, ο οποίος μεγάλωσε στη Λουιζιάνα αλλά εκπροσωπεί τη Σουηδία λόγω της μητέρας του. «Εκεί από όπου κατάγομαι υπάρχει πολύ περισσότερη συζήτηση – μιλάς για πολύ ώρα. Οπότε στο πάρτι, προσπαθούσα να μιλήσω στη Ντεζιρέ, όπως “Γεια σου, τι γίνεται, είμαι ο Μόντο…”, αλλά εκείνη δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με αυτό ή με μένα. Ήθελε απλώς να χορέψει».

Ο Ντουπλάντις δεν το έβαλε κάτω και της έστειλε στο Snapchat να βγουν ραντεβού. Η Ντεζιρέ δέχθηκε. «Μάλλον δεν πίστεψε ότι είχα καλές προθέσεις στην αρχή. Έπρεπε να το αποδείξω», θυμήθηκε ο Ντουπλάντις σε συνέντευξή του τον Ιανουάριο του 2024 στη σουηδική εφημερίδα Sportbladet. «Αλλά αν ήμουν στη θέση της, δεν θα εμπιστευόμουν κάποιον αμέσως. Πρέπει να το αποδείξεις με πράξεις και όχι μόνο με λόγια. Έπρεπε να αποδείξω με την πάροδο του χρόνου ότι ήμουν ένας αξιοσέβαστος νεαρός! Και ότι θα της φερόμουν με σεβασμό. Αυτό την κέρδισε, νομίζω», πρόσθεσε.

Έναν περίπου χρόνο μετά το ζευγάρι μοιράστηκε τη σχέση του στα social media, όταν η Ντεζιρέ πόσταρε κοινή τους selfie από την Κωνσταντινούπολη με ένα emoji καρδιάς. Από τότε ο ένας βρίσκεται στο πλευρό του άλλου και η influencer δεν χάνει αγώνα του. Ήταν εκεί τον Μάρτιο του 2022, όταν ο Ντουπλάντις έκανε το νέο παγκόσμιο ρεκόρ κλειστού στίβου στο άλμα επί κοντώ. Και εχθές ήταν μαζί του, όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και έσπασε το δικό του ρεκόρ.

Exit mobile version