Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

06

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τεχνητή Νοημοσύνη – Μάργκοτ Ρόμπι: Η ηθοποιός ταξιδεύει στο μέλλον με τη βοήθεια της AI
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τεχνητή Νοημοσύνη – Μάργκοτ Ρόμπι: Η ηθοποιός ταξιδεύει στο μέλλον με τη βοήθεια της AI

Τεχνητή Νοημοσύνη - Μάργκοτ Ρόμπι: Πώς θα μοιάζει σε 30 χρόνια από σήμερα

Τα γενέθλιά της γιόρτασε πριν από λίγο καιρό η Μάργκοτ Ρόμπι, με την Daily Star να της κάνει «δώρο» για την περίσταση, κάποιες selfie της από το… μέλλον. Η καλλονή Αυστραλιανή ηθοποιός «έκλεισε» τον Ιούλιο τα 34 της χρόνια, με την ίδια να διανύει μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της, περιμένοντας το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Τομ Άκερλεϊ. Με τη δημοτικότητά της να έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια, μετά και τους ρόλους της στις ταινίες «Ο λύκος της Wall Street» και «Barbie», η Μάργκοτ Ρόμπι αποτελεί πλέον ένα από τα πιο «δυνατά χαρτιά» του Χόλιγουντ, με την ίδια να ατενίζει το μέλλον με το λαμπερό της χαμόγελο.

Πηγή φωτογραφίας: dailystar.co.uk

Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, η Μάργκοτ Ρόμπι έκανε ένα ταξίδι στον χρόνο, πηγαίνοντας στο μακρινό, σήμερα, 2054. Στις σχετικές εικόνες που δημοσίευσε ο γνωστός ιστότοπος, η Μάργκοτ Ρόμπι εμφανίζεται ως 64χρονη, πλέον, γυναίκα, με τα σημάδια του χρόνου να είναι εμφανή στο πρόσωπό της, χωρίς, ωστόσο, να μειώνουν σε τίποτα την εντυπωσιακή φυσική ομορφιά της. Αν η «πρόβλεψη» αποδειχθεί σωστή, η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Barbie» πιθανότατα θα εξακολουθεί να είναι περιζήτητη από τους παραγωγούς του Χόλιγουντ, 30 χρόνια μετά.

Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μάργκοτ Ρόμπι ταξιδεύει στο μέλλον με τη βοήθεια του ΑΙ, με τα αποτελέσματα, και τότε, να είναι εντυπωσιακά, και την ηθοποιό να παραμένει άκρως γοητευτική.

Πηγή φωτογραφίας: dailystar.co.uk
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις