Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

07

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αμαλιάδα νεκρή 38χρονη: Νέα τραγωδία
ΕΛΛΑΔΑ

Αμαλιάδα νεκρή 38χρονη: Νέα τραγωδία

Αμαλιάδα νεκρή 38χρονη: Νεκροψία για τα ακριβή αίτια του θανάτου

Μετά την ασύλληπτη τραγωδία με τον χαμό του μόλις 15 μηνών βρέφους από την Αμαλιάδα, ένας ακόμη θάνατος έρχεται για να συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Ηλείας. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, η 38χρονη Ιωάννα εξέπνευσε χθες τα ξημερώματα, πλάι στο νεογέννητο μωράκι της, που είχε φέρει στην ζωή λίγες μέρες πριν, την 1η Αυγούστου, στην περιοχή Παλούκι, στην Αμαλιάδα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η άτυχη Ιωάννα, μητέρα δύο παιδιών, βρέθηκε νεκρή από τον σύζυγό της χθες νωρίς το πρωί. Το μεγαλύτερο παιδάκι της, ηλικίας δυόμιση ετών, ήταν κρυωμένο, με τον πατέρα του να το πηγαίνει για φροντίδα στη γιαγιά του και τον ίδιο να φεύγει για τη δουλειά και να επικοινωνεί τελευταία φορά με την Ιωάννα, περίπου στις 11:30 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Ο σύζυγός της, προσπάθησε αρκετές φορές να επικοινωνήσει μαζί της στο τηλέφωνο στη διάρκεια της νύκτας, όμως η άτυχη Ιωάννα δεν απαντούσε, με τον ίδιο να καταλαβαίνει πως κάτι κακό συμβαίνει, επιστρέφοντας νωρίς χθες το πρωί στο σπίτι τους στο Παλούκι, όπου και ήρθε αντιμέτωπος με μια τραγωδία. Μπήκε στο σπίτι σπάζοντας ένα παράθυρο και εντόπισε την άτυχη Ιωάννα, νεκρή, στον καναπέ του σπιτιού τους, δίπλα από το μόλις λίγων ημερών μωράκι τους, το οποίο σπάραζε στα κλάματα. Άμεσα στο σημείο κλήθηκε τόσο η Αστυνομία, όσο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου και παρέλαβε την 38χρονη και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Ήταν όμως πάρα πολύ αργά, καθώς εκεί οι γιατροί, απλά, διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Νεκροψία για τα ακριβή αίτια του θανάτου της 38χρονης

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η άτυχη Ιωάννα είχε φύγει από τη ζωή τουλάχιστον έξι ώρες πριν εντοπιστεί, κάτι που φαίνεται και από την ακαμψία που είχε το σώμα της όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα γίνουν γνωστά μετά και τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που θα πραγματοποιηθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών όπου και έχει μεταφερθεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις