Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

07

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Αλίμου: Φύτεψε δέντρα και άγνωστοι τα ξήλωσαν
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Αλίμου: Φύτεψε δέντρα και άγνωστοι τα ξήλωσαν

Για το περίεργο περιστατικό ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης με ανάρτηση του στο Facebook, έκανε λόγο για «νυχτόβιους αλήτες»

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην παραλία Αλίμου, όταν άγνωστοι ξερίζωσαν δέντρα που φύτευσε ο δήμος! Σύμφωνα με την καταγγελία του δημάρχου της πόλης Ανδρέα Κονδύλη, άγνωστα άτομα ξήλωσαν τα φυτεμένα δένδρα, τα έκλεψαν και τα απομάκρυναν από το σημείο. Τη Δευτέρα το πρωί συνεργείο του δήμου πρασίνου φύτευσε μεγάλα δέντρα μπαμπού στο παραλιακό μέτωπο. Την ώρα των φυτεύσεων επιχειρηματίας – που σύμφωνα με καταγγελίες έχει καταπατήσει το χώρο – κάλεσε την αστυνομία για να σταματήσει την δενδροφύτευση! Οι αστυνομικοί πήραν στο τμήμα τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος του δήμου Αλίμου, ωστόσο η υπόθεση ξεκαθαρίστηκε. Την Τρίτη το πρωί δημοτικοί υπάλληλοι πήγαν να συνεχίσουν τις φυτεύσεις αλλά διαπίστωσαν ότι τα δέντρα που ήδη είχαν τοποθετηθεί είχαν εξαφανιστεί!!!

Για το περίεργο περιστατικό ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης με ανάρτηση του στο Facebook, έκανε λόγο για «νυχτόβιους αλήτες» και «παραλιάρχες» και κατήγγειλε ότι «η παραλία του Αλίμου τελεί κάτω από ένα ιδιότυπο καθεστώς κατάληψης και ελέγχου από άνομα συμφέροντα και στοιχεία της νύχτας»…

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση του, ο Ανδρέας Κονδύλης αναφέρει:

“ΟΙ ΝΥΧΤΟΒΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ

Την ώρα των εργασιών φύτευσης, η παρακείμενη επιχείρηση (που μάλιστα έχει καταπατήσει και καταλάβει αυθαίρετα παραλιακό χώρο) προσπάθησε να παρεμποδίσει και να σταματήσει τις εργασίες, καλώντας την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που ήρθαν γέλαγαν με την “καταγγελία” της επιχείρησης σε βάρος του Δήμου, όμως πήραν στο Αστυνομικό Τμήμα τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και οι εργασίες καθυστέρησαν, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Σήμερα το πρωί το συνεργείο του Δήμου, που πήγε για να συνεχίσει τις φυτεύσεις, με έκπληξη διαπίστωσε ότι τα φυτεμένα δέντρα είχαν εξαφανιστεί!

Ναι, σωστά καταλάβατε: κατά τη διάρκεια της νύχτας, άγνωστα άτομα έσκαψαν, ξήλωσαν τα φυτεμένα δένδρα, τα έκλεψαν και τα απομάκρυναν από το σημείο!

Η ασυδοσία, η αυθαιρεσία, το θράσος και η αλητεία σε πλήρη (νυχτερινή) δράση ξανά στην παραλία μας!

Είναι για μια ακόμα φορά σαφές: η παραλία του Αλίμου τελεί κάτω από ένα ιδιότυπο καθεστώς κατάληψης και ελέγχου από άνομα συμφέροντα και στοιχεία της νύχτας. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει στην παραλία Αλίμου, ούτε καν να φυτεύσει ο Δήμος, αν δεν το εγκρίνουν οι “παραλιάρχες”…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις