Τεντόγλου: Τα… ιδιαίτερα post εταιρείας προφυλακτικών και Netflix

ΕΛΛΑΔΑ

Τεντόγλου: Τα… ιδιαίτερα post εταιρείας προφυλακτικών και Netflix

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ο Έλληνας αθλητής αποθεώθηκε

07.08.2024 | 13:20

Γνωστή εταιρεία προφυλακτικών έστειλε τα δικά της συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Έλληνας αθλητής αποθεώθηκε τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και από τον παγκόσμιο αθλητισμό, ενώ εντύπωση προκάλεσε η ανάρτηση γνωστής εταιρείας προφυλακτικών.

«Όταν πηδάς εσύ, πηδάει κι όλη η Ελλάδα μαζί σου! Συγχαρητήρια!», έγραψε.

Ο Μίλτος Τεντόγλου αποθεώθηκε από τους θεατές που παρακολουθούσαν στο Stade de France, ενώ όλη Ελλάδα έβλεπε από τις τηλεοράσεις της την προσπάθειά του. Στα Γρεβενά, μάλιστα, τον τόπο καταγωγής, του είχαν στήσει γιγαντοοθόνη για να παρακολουθήσουν τον τελικό.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τελικού, το X είχε «πάρει φωτιά», ενώ μόλις κατέκτησε το χρυσό, οι τηλεθεατές υποκλίθηκαν στο ταλέντο και το ήθος του. «Tentoglou airlines. Κανείς δεν μπορεί να κερδίσει τον GOAT», «Μίλτο σε ευχαριστούμε», «Τι έκανε πάλι ο άνθρωπος», είναι μόνο μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν στο X.

Η ανάρτηση του Netflix για τον Μίλτο Τεντόγλου

Ένα από αυτά που ξεχώρισε, όμως, ήταν αυτό του Netflix, το οποίο συνηθίζει να γράφει σχόλια που σχετίζονται με την επικαιρότητα.

«-Πηδάμε καλάαα;

-Για χρυσό!

Ευχαριστούμε Μίλτο Τεντόγλου».

Στα σχόλια, δε, πρόσθεσε ένα gif από το One Piece, ένα από τα αγαπημένα anime του χρυσού Ολυμπιονίκη.

Πέρυσι, ο Μίλτος Τεντόγλου, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των αθλητών στον τελικό του μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, μιμήθηκε την πόζα από το anime και έγινε viral.

Exit mobile version