Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

07

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πηγή Δεβετζή για διαζύγιο: Εγώ ήμουν το ταμείο της οικογένειας, εγώ τα πλήρωνα όλα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πηγή Δεβετζή για διαζύγιο: Εγώ ήμουν το ταμείο της οικογένειας, εγώ τα πλήρωνα όλα

Πηγή Δεβετζή για διαζύγιο: Ο πατέρας μου βρήκε έναν έξυπνο τρόπο και μέσω του γράμματος μου άνοιξε τα μάτια να δω καθαρά πώς είχαν τα πράγματα, πρόσθεσε

Η Πηγή Δεβετζή μίλησε για το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της, τους λόγους που οδηγήθηκε εκεί, αλλά και το γράμμα που της είχε στείλει ο πατέρας της. Η πρώην αθλήτρια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! κι αρχικά, ανέφερε: «Η σχέση μου είχε διαρκέσει συνολικά επτά χρόνια κι ο γάμος τρία. Δεν άντεξα παραπάνω». Στη συνέχεια, εξήγησε πως η ίδια, σε αντίθεση με τον πατέρα της, άργησε πολύ να δει τα αρνητικά αυτού του γάμου. «Είναι μεγάλη ιστορία. Αυτή τη δύναμη την πήρα από τον πατέρα μου, ο οποίος έβλεπε τα στραβά εκείνου του γάμου, αλλά όχι εγώ. Κάποια στιγμή μου έστειλε ένα γράμμα, που το έχω φυλάξει, ο πατέρας μου πλέον δεν ζει. Τότε κατάλαβα πόσο δίκιο είχε. Αν κι είχα αποφασίσει να φύγω από εκείνον τον γάμο, το γράμμα του πατέρα μου με κινητοποίησε να πάρω την απόφαση πιο γρήγορα», εξήγησε.

«Τον τελευταίο καιρό πριν το διαζύγιο, είχαμε πολλές συγκρούσεις με τον πρώην μου. Γιατί ουσιαστικά εγώ ήμουν το ταμείο της οικογένειας, εγώ τα πλήρωνα όλα. Ο πατέρας μου βρήκε έναν έξυπνο τρόπο και μέσω του γράμματος μου άνοιξε τα μάτια να δω καθαρά πώς είχαν τα πράγματα». Τέλος, ανέφερε πως το τέλος του γάμου της δεν την επηρέασε στο πώς βλέπει τους άντρες, ούτε την έκανε πιο επιφυλακτική. «Έχω να πω ότι είμαι πολύ των σχέσεων. Δεν μου αρέσουν οι εφήμερες καταστάσεις. Κι είμαι πάντα πιστή, αλλά θέλω ειλικρίνεια κι αλήθεια από τον άλλον», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις