Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

07

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φάλαινα Ολυμπιακοί 2024: Το photobombing της χρονιάς
ΚΟΣΜΟΣ

Φάλαινα Ολυμπιακοί 2024: Το photobombing της χρονιάς

Οι εντυπωσιακές εικόνες κάνουν τον γύρο του κόσμου

Μια φάλαινα έδωσε το δικό τους σόου, διακόπτοντας για λίγος τους Ολυμπιακούς Αγώνες του σέρφιγκ που διεξάγονται στην Ταϊτή.

Η φάλαινα έκανε ουσιαστικά ένα μοναδικό photobombing την ώρα που η Τατιάνα Γουέστον-Γουέμπ από τη Βραζιλία και η Μπρίσα Χένεσυ από την Κόστα Ρίκα συμμετείχαν στον ημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, που διεξάγεται στη Γαλλική Πολυνησία, στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Η φάλαινα στην πραγματικότητα ήταν πολύ μακριά από τις δύο αθλήτριες, όμως η εικόνα της καθώς εκτοξεύθηκε στον αέρα ήταν εντυπωσιακή. Δεν είναι ασυνήθιστο να εμφανίζονται φώκιες και φάλαινες κατά τη διάρκεια αγώνων σερφ – καθώς μια επίθεση καρχαρία στον Αυστραλό επαγγελματία Mick Fanning είχε καταγραφεί on camera το 2015.

Το σέρφινγκ των Ολυμπιακών Αγώνων διεξάγεται στην -πολύ μακρινή από το Παρίσι – Ταϊτή και αυτή είναι η δεύτερη πολύ εντυπωσιακή εικόνα που «χαρίζει», μετά από εκείνη του Ολυμπιονίκη Μεντίνα. Την περασμένη εβδομάδα, ο Βραζιλιάνος Γκαμπριέλ Μεντίνα φωτογραφήθηκε σαν να πετάει ή να αιωρείται πάνω από τον ωκεανό με το χέρι του σηκωμένο δείχνοντας τον αριθμό 1 και τη σανίδα του σχεδόν ευθυγραμμισμένη πίσω του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις